Bildtstars en Appelgebak mxc3xa9t Vanillesmaak!

Ierpel2010 - 

Heerlijk gevoel geeft het om een dag thuis te zijn en eens niet naar het werk te moeten! Kwart over negen stond ik al bij de plaatselijke warme bakker in de winkel, niet om oliebollen te halen, maar gewoon het dagelijkse verse brood. Daarna ben ik doorgereden naar Paesenswal. De aardappelen waren bijna op. Opnieuw zijn het Bildtstars geworden, een lekkere aardappel! Altijd gezellig om naar Peasenswal te rijden, even kletsen onder het genot van een lekker bakkie koffie, mxc3xa9t ovenheerlijke eigengemaakte appeltaart, mxc3xa9t vanillesmaak! Jammie! Zie voor het recept op de weblog van Peasenswal! Het was verraderlijk glad, op de terugweg werd nog een auto met behoorlijk veel blikschade op een bergingsauto getakeld. Bij thuiskomst direct opnieuw in de auto gestapt, om de laatste boodschappen voor dit jaar te halen, bij de nieuwe C 1000. Het was, in verhouding met vorige week, een behoorlijk stuk rustiger. Ook heb ik vanmiddag nog een ritje naar het stort gemaakt om het vele papier en de lege flessen weg te brengen. Hier was het druk! Velen brachten daar de afgedankte kerstbomen. Tot slot zijn we nog naar mijn mem in Leeuwarden gereden. Zij was erg blij met het onverwachte bezoek.  

Hynderopstrandtekst Het stemmen op naastgelegen foto, voor de Fotowedstrijd van de VVV Ameland, gaat onverminderd door. Kijk daarom op de volgende Link en stem op MIJN FOTO: http://www.vvvameland.nl/flitsende-actie/top-3-overall 

Sinds kort ben ik ook via TWITTER te volgen,

onder de naam: Nanneoedsz

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Bildtstars en Appelgebak mxc3xa9t Vanillesmaak!

 1. Richtsje zegt:

  Toch weer lekker productief zeg, jouw vrije dag. Dat recept zal ik eens even bestuderen want je weet hoe dol ik op bakken ben!
  Na werktijd zou ik nog oliebollenbakken maar had er eigenlijk ook geen zin in. Misschien morgen ook wel niet, geen idee. Er moeten nog wel boodschappen komen namelijk!
  Noflike jxc3xbbn fierder. Nog aardappelen gegeten =)

 2. Ha Nanne,

  Tsjonge, je achterstand wordt steeds kleiner. Ik stem 3 keer per dag (werk en thuis). Best maf, ik vind de foto met de hond helemaal niet mooi en de ander doet me helemaal niet aan Ameland denken… Maar ja!

  Ik wens je een fijne jaarwisseling!

  Liefs Gerda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s