Fisherman's Friends en andere hulpmiddelen

10 jan - 002  

De foto laat exact zien hoe ik me op dit moment een beetje voel. Met de nodige hulpmiddellen sleep ik me er doorheen. Nog steeds geen reden om thuis te blijven en als ik het zxe2x80x99on beetje inschat, kan ik normaal door blijven werken. Nu moet ik eerlijk zeggen dat de hulpmiddelen op de foto, zowel dienst doen voor mij, als voor mijn collega die links van me zit. We hebben alles maar op xc3xa9xc3xa9n hoop gegooid. Wat niet duidelijk zichtbaar is, is het feit dat we ook Engels Drop eten. Een beetje extra suiker kan geen kwaad…, denken we! Maandag was het ook nog eens een extra drukke dag. Na mijn werk, hadden we xe2x80x99s avonds al vroeg in de avond een gezamenlijke vergadering. Wij, de twee Dorpsbelangen van Damwoude. Via een PowerPoint-presentatie hebben we gebrainstormd over hoe verder met De Kruisweg, in de rol van een Centrumfunctie, oftewel een Dorpshuis in Damwoude. Daarna vroeg een drukkerij me, om zo snel mogelijk drie fotoxe2x80x99s te sturen voor een full-color folder. Dat werd weer een zoekactie op de externe harde schijf naar de gevraagde fotoxe2x80x99s. Maar in no-time had ik ze gevonden en verstuurd. Mazzel? Beloofd had ik voorts om met een verklaring te komen op mijn Weblog en wel om 22.00 uur. Een verklaring van de VVV Ameland over het xe2x80x98Spookstemmenxe2x80x99 bij de Fotowedstrijd. Men heeft de nodige maatregelen genomen en voor menigeen is dit merkbaar.

Hynderopstrandtekst Voor al die mensen die de volgende mededeling krijgen: PROXIES Verboden, het volgende. Navraag bij onze ICT leerde mij het volgende. VVV Ameland geeft aan dat er xe2x80x98spookstemmenxe2x80x99 verschijnen. Men laat geen stemmen meer toe van een proxyserver. Dus vanaf een werkplek stemmen wordt moeilijk en daarom het advies om vooral vanaf thuis te stemmen! Voor hen die hierover meer willen weten, zie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Proxyserver

Het stemmen op naastgelegen foto, voor de Fotowedstrijd van de VVV Ameland, gaat echter onverminderd door. Kijk daarom op de volgende Link en stem op MIJN FOTO: http://www.vvvameland.nl/flitsende-actie/top-3-overall 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Fisherman's Friends en andere hulpmiddelen

  1. Dancinglady zegt:

    Ik heb weer gestemd en hopelijk is de fishermans friends en hulpmiddeltjes voldoende en blijft het bij een verkoudheid die snel weer over is. Beterschap!

  2. Pietsje zegt:

    Weet je dat twee Dropshot`s vanavond voor het slapen gaan ook erg verzachtend voor de keel is en je slaapt er ook nog lekker op.
    Hopelijk knapt je snel weer op!
    Beterschap!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s