Tulpen voor Irona van GrienLinks Fryslxc3xa2n

Vrijdag 28 jan - 005 

Het is vrijdagavond. Buiten is het koud. Het vriest en opnieuw hebben we te maken met een kort wintertje. Overdag schijnt heerlijk het zonnetje. Maar de wind maakt het behoorlijk koud. Zo hier en daar zie ik de eerste tekenen van de lente. De sneeuwklokjes staan inmiddels ver boven de grond. Vanmorgen zag ik, op weg naar huis, een jong lam buiten lopen. Ik schat toch een week of drie oud. Bepaalde bomen komen uit de winterslaap. Er komt heel langzaam meer leven in de vogeltjes, alhoewel die zich nu weer eventjes rustig moeten houden, tijdens deze winteraanval. Het is merkbaar veel langer licht. Kortom we gaan richting het voorjaar! De lange januarimaand ligt bijna achter ons. Vandaag hebben we een stukje lente op de tafel gezet: Tulpen!

Misschien wel een beetje voor Irona Groeneveld, fractievoorzitter en lijsttrekker GrienLinks Fryslxc3xa2n. Zij is tegen de missie naar de Afghaanse provincie Kunduz. De Egyptische president Mubarak zet vandaag het leger in tegen demonstranten, die tegen zijn regime protesteren. De eerste doden zijn gevallen.

Hynderopstrandtekst Ook dit weekend gaat het stemmen op de naastgelegen foto, voor de Fotowedstrijd van de VVV Ameland onverminderd door. Kijk op de volgende Link en Stem op MIJN FOTO: http://www.vvvameland.nl/flitsende-actie/top-3-overall

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Tulpen voor Irona van GrienLinks Fryslxc3xa2n

  1. flyingwind zegt:

    Nice taste of golden tulip! The portrait behind the tulip is so nice as well!

  2. Richtsje zegt:

    Ja, der bart hiel wat op sa’n dei sis…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s