Afscheid nemen…!

Zondag 30 jan - 009 

Zondagmorgen vroeg had ik mijn wandelschoenen aangetrokken…, het was spiegelglad en daarom heb ik slechts acht kilometer kunnen lopen, om daarna via het Geastmer Bos terug te keren. Te gevaarlijk, ondertussen werden auto's via een bergingsbedrijf afgevoerd..! Het was een fantastisch moment: de opkomende zon en de mist die langzaam ruimte moest maken. Afscheid nemen…! Vanmiddag stappen we in de auto en rijden richting Parkhove in Leeuwarden. Als de situatie het toelaat plaats ik vanavond nog een bericht…!
 
Hynderopstrandtekst Vandaag gaat het stemmen op de naastgelegen foto, voor de Fotowedstrijd van de VVV Ameland onverminderd door. Kijk op de volgende Link en Stem op MIJN FOTO: http://www.vvvameland.nl/flitsende-actie/top-3-overall
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Afscheid nemen…!

 1. Rinus zegt:

  Hoi Nanne
  Een mooi gezicht van een paardje in de mist in een mooie omgeving.
  Volgende week plaats ik weer een nieuwe foto en meestal op Woensdag
  Groetjes Rinus

 2. Hielke Schaap zegt:

  Hallo Nanne en Willy, volgens mij plaats jij dit bericht en deze foto niet zomaar, maar misschien heb ik het mis. Echter tussen de regels lees ik iets van afscheid nemen!!! Ik vrees dat ik weet wat jij daarmee bedoeld na jouw bericht van gisteren betreffende het bezoek aan Parkhove.Meer wil ik op dit moment op deze plaats niet schrijven. Onze gedachten zijn in Fryslan!!! Helaas kan ik dat lied van Irene Papas niet via You Toube beluisteren, omdat het hier in Duitsland niet is toegelaten. En dat gebeurd zo vaak. Waarom??? Gxc3xa9xc3xa9n idee maar wel jammer!!!

 3. Wondelgijn zegt:

  Jullie zijn aan het afscheid nemen, hxc3xa8..? Ik wens jullie heel veel sterkte toe!! En wie weet, zit er een sprankje omaatje van mij in het mensje en knapt ze ineens, zomaar weer op…!

 4. Afscheid nemen… dat klinkt niet goed. En als ik de reacties lees al helemaal niet. Sterkte!

  Ik vind je foto prachtig. Ik heb de zon hier niet gezien vandaag, de mist heeft de strijd gewonnen.

 5. Froukje zegt:

  Dizze foto docht my ek hiel wat. It opskrift rekke my fuort doe’t ik it seach. Wy binne no ek oan it xc3xb4fkied nimmen. Foar jim skynt dat ek te wxc3xaazen. Straks sille we wer nei it sikehxc3xbbs. Ik winskje jim alle sterkte ta. Froukje

 6. Richtsje zegt:

  Gaat het slecht, Nanne? Lijkt me ook wel heftig dan, ja…

  De zon kwam er gister nog o zo mooi bij, het was ineens maitiid. Vanmorgen weer grijzig en glibberig hier en daar, maar mijn rondje om heb ik wel kunnen lopen gelukkig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s