Twee stormachtige dagen….

Zondag 30 jan - 004 

In tegenstelling tot bovenstaande foto is het vandaag ronduit slecht weer te noemen. Het heeft veel weg van een storm! Guur weer. Ik weet dat vandaag twee freondinnen van me, afscheid nemen van hun dierbaren. Morgen brengen wij mem naar haar laatste rustplek. Het is te hopen dat het straks/vandaag en morgen rustiger weer mag worden. Dat het niet regent. Gevoelsmatig is het altijd al koud op een kerkhof. 

Hynderopstrandtekst Door de familieomstandigheden staat voor mij De Fotowedstrijd van de VVV Ameland op een lager pitje. Ik ben er deze week niet zo mee bezig. Echter, het uitbrengen van een stem op mijn foto gaat onverminderd door. Kijk op de volgende Link en Stem op MIJN FOTO: http://www.vvvameland.nl/flitsende-actie/top-3-overall

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Twee stormachtige dagen….

 1. Richtsje zegt:

  Nanne, ik meende maar dat het morgen ook van dat nare weer zou worden. Bah… daar word je nog triester van immers. Heel veel sterkte voor morgen!

  [hier ook narigheid troef. Eerst gistermiddag bericht dat dochter van collega is overleden, gisteravond belde leerkracht van school Koos dat een mem van de leerlingen is overleden… Staat net iets verder van ons af maar toch}

 2. Alma Wezeman-Tap zegt:

  Sterkte Nanne! Je mem moeten missen is moeilijk, ik weet wat je nu doormaakt. Hopelijk is het droog morgen tijdens de begrafenis.

  Kan me voorstellen dat je niet zo met de fotowedstrijd bezig bent nu, maar je wint toch wel hoor…. ik hoop je nog eens tegen te komen op Ameland.

  Hartelijke groeten,

  Alma Wezeman-Tap.

 3. Antje zegt:

  Je wordt alleen maar triester met dit weer, maar ja, daar kunnen we niets aan veranderen, maar zoals je zegt, het is altijd al zo koud op het kerkhof……
  Als het dan ook nog regent huilt de hemel mee denk ik dan…….

 4. Froukje zegt:

  Ik libje mei dy mei moarn!
  Hjoed wie it roetkxc3xa2ld op it tsjerkhxc3xb4f, it waaide dat it rikke. Op in bepaald plak fielde it hast as soe ik omheech tild wurde troch de wyn. Gelokkich wie it droech, it hie dus folle minder kind!
  Nochris: hiel folle sterkte moarn!! Froukje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s