CDA en FNP flyeren in Winkelcentrum Damwoude

Sniefebr - 006 

De laatste zaterdag vxc3xb3xc3xb3r de Provinciale Verkiezingen. Woensdag 2 maart is het zover, dan mag mogen we ons uitspreken over het provinciaal beleid. Alhoewel de komende verkiezingen soms meer iets hebben van landelijke verkiezingen. Belangrijk is echter dat zoveel mogelijk mensen komende woensdag gaan stemmen en gebruik maken van een democratisch recht. Blijf niet thuis, ga vooral stemmen! Bij een grote opkomst kan men pas ook vaststellen hoe de verhoudingen ongeveer liggen in onze provincie Friesland. Daaruit mag men dan eventueel een vertaalslag maken richting onze regering in Den Haag. Vandaag hebben veel politici deze laatste zaterdag aangegrepen om nog zoveel mogelijk mensen te benaderen. Flyers en stickers, kleurige ballonnen, etc., uit te delen. Zo ook in het overdekte Winkelcentrum van Damwoude. Het was er behoorlijk Groen. Vele bekende CDA'ers deelden daar hun verkiezingsmateriaal uit aan het winkelend publiek. Het had wel iets van een schoolreisje, toen daar een mooie, gele oude Schoolbus voor het Winkelcentrum stopte. De opvallend mooie FNP-bus. Plotsklaps werd het Blauw en stonden de bekende mensen van de FNP broederlijk naast de CDA-mensen, om ook flyers en stickers uit te delen. Daar tussen door zag ik nog een dame van D'66 met een witte sjaal lopen, zonder verkiezingsmateriaal. Misschien vanmorgen in Dokkum campagne gevoerd en vergeten de sjaal thuis te laten? Ik ga zeer zeker mijn stem uitbrengen. Mijn keuze is nog niet duidelijk, maar ik weet honderd procent zeker waarop ik niet ga stemmen! Dat is in elk geval duidelijk!

Enne jullie, gaan jullie woensdag 2 maart een stem uitbrengen?!
 
Sniefebr - 008 
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op CDA en FNP flyeren in Winkelcentrum Damwoude

  1. Stemmen is een must, vind ik! Naast dat ik ga stemmen, zit ik woensdag op een stembureau in Gorredijk. Het lijkt me erg leuk om het proces eens van de andere kant mee te maken.

  2. Nu vergeet ik bijna iets te melden: je winnende foto stond gisteren hier in de LC bij gehoord en gezien!

  3. Richtsje zegt:

    @Gerda: ja, ik neem aan dat Nanne die zelf al had gezien. Hier ook in de LC!

    En Nanne, natuurlijk stem ik, stemmen wij. Ik mag weer vanaf 6.30 opdraven; hoop dat we deze keer voor 23.00 uur klaar zijn met tellen en inleveren. Tussen de bedrijven door nog met Wilko naar een Open Dag (Beyers Naudxc3xa9), ik schat in dat ik dan ook weer lekker ‘op’ ben…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s