De dag na Boer zoekt Vrouw….!

Taart - 010 

Voor alle belangstellenden: W. is hersteld en gaat morgen normaal naar haar werk. Ze had alleen de grote pech dat ze in de voorjaarsvakantie een griepje kreeg. Snel afkloppen, maar ik heb nog nergens last van. Integendeel, ik voel me goed. Vandaag een dag, waarop er veel gesnoept werd! Twee collegaxe2x80x99s die langs kwamen met gebak en dan is het moeilijk om nee te zeggen! Ten eerste is dat een beetje onfatsoenlijk en ten tweede is het wel heel lekker. Exc3xa9n collega had gezorgd voor gebak met daarop de foto's van aantal collega's, gestoken in een voetbalshirt van SC Heerenveen of Feyenoord. Erg origineel en opvallend leuk! Voor mij betekend al dit gebak, dat ik straks weer extra kilometers moet lopen! Morgenmiddag echter eerst even naar de pedicure. Ik heb het gevoel dat er een klein likdoorntje ontstaat aan de binnenkant van mijn kleinste teentje, van de rechter voet. Nu wil ik best een tijdje met pijn lopen, maar dit lijkt me verstandiger. Op zaterdag 19 maart komt de eerste georganiseerde wandeltocht voor mij in the picture: De Bonifatiuswandeltocht. Zojuist heb ik me laten inschrijven. Ook heb ik contact gehad met mijn slaapadres op Ameland, het adres waar ik de nacht voor Rondje Ameland overnacht. Heb weer twee bedden gereserveerd! Vanavond met aandacht gekeken naar de politieke debatten op de televisie. Het zijn dus woensdag provinciale verkiezingen, maar op televisie hoor ik de heren politici over de landelijke politiek kletsen. Vrouwelijke politici mochten dit keer niet meedoen. Morgenavond volgt rond half negen het laatste debat en dan is het woord woensdag aan de provinciale kiezer. Ben erg benieuwd naar de uitslag en wat het indirect gaat betekenen voor de Eerste Kamer. Dan op het laatste moment nog naar de Boeren gekeken, zij waren bij de Wereld Draait Door.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op De dag na Boer zoekt Vrouw….!

  1. Richtsje zegt:

    Ik heb me gisteravond nog even verkneukeld bij DWDD, met Bleeker en de boeren. Even beleidszaken daargelaten, mag ik die Bleker toch best wel. Typische man! Het zal voor ons ook wel even afkicken zijn van BZV; alle afleveringen gevolgd dit jaar. Hoef je niet over na te denken immers!

    Morgen stemmen inderdaad. Het wordt ons niet gemakkelijk gemaakt met al dat landelijk gedebateer. Wat een spagaatfunctie: voor onze provincie heb je andere ideexc3xabn misschien dan op landelijk terrein, wat weegt dan zwaarder? Moeilijk moeilijk. Morgenavond weten we meer. Ben weer vanaf vroeg op de ochtend tot en met het stemmentellen en daarna in touw, met een middagpauze (misschien nog naar een open dag met Wilko). Doe jij nog iets speciaals met het stemmen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s