The day after …. !

Rood- 003 

Er ligt ijs op het water, in een teil, achter bij ons in de tuin. Het is snijdend koud en weer is die straffe wind uit het noordoosten de oorzaak. Het vriest hier momenteel. Nederland lijkt een beetje in een roes te verkeren, na de provinciale verkiezingen. Men neemt overal een beetje een afwachtende houding aan, de uitslagen zijn hier en daar verrassend te noemen. Achter de schermen vinden voorzichtig de eerste, aftastende, formatiegesprekken plaats. Op mijn werk werd voor de verkiezingen uitgebreid over dit onderwerp gesprongen. Vandaag kwam het nauwelijks ter sprake, net of kon men de uitslag van de verkiezingen niet echt een plekje geven. Gisteren was het op Twitter xc3xa9xc3xa9n en al tweets over de verkiezingen, vandaag bleef het bij een aantal felicitaties, verder bleef het behoorlijk rustig. Wat Friesland betreft heb ik na gisteren een ontzettend goed gevoel. Nu maar hopen dat de formatie snel mag verlopen. Vandaag was het mijn laatste werkdag, voor deze week. Met ingang van deze week werk ik vier dagen in de week en ben op de vrijdag vrij. Bovenstaande foto heb ik op weg naar huis in Roodkerk gemaakt. Het lijkt mooi en zonnig, maar het is echt waar koud te noemen! 
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op The day after …. !

 1. Antje zegt:

  Koud is het inderdaad en wij zitten in de renovatie, dus ramen eruit en hier en daar een raam open voor elektriciteit voor de mannen, dus echt behaaglijk is het niet.
  We zitten er al met al wel een aantal weken aan vast.
  Je hoort werkelijk niet veel over de verkiezingen, de werklui waren vandaag duidelijk te verstaan, maar het ging daar in ieder geval niet over…. ;-))

 2. marleen zegt:

  dag Nanne, zoals je weet zitten wij al maanden zonder regering en naar mijn mening lopen de meeste Belgen er wat gelaten bij , … niemand die nog echt geinteresseerd is.
  Voor jou vanaf nu verkorte werkweken, wel leuk. Meer Ameland weekenden ???
  Deze morgen was er voor ons heel groot nieuws. Ik liet je 15 maanden geleden weten dat de bank waar ik werk (Centea) ‘te koop’ stond. Vandaag is de kogel door de kerk. We zijn verkocht aan Landbouwkrediet. Natuurlijk brengt dit heel wat commotie met zicht mee. Werkzekerheid tot eind 2012, en dan ?… blijven we in Anwerpen ? moeten we naar Brussel ? wat met de computersystemen ? veel vragen en nog geen antwoorden… Ik zie het met een open en positieve geest tegemoet. Het is in mijn loopbaan, welke volledig bij de zelfde werkgever is, al de 4de fusies, ik heb ze allemaal overleefd, dus…. het komt wel weer goed.
  het persbericht.
  https://multimediafiles.kbcgroup.eu/ng/published/CENTEA/PDF/PR/Centea_PR_20110304_NL.pdf

 3. Jannie zegt:

  Hey Nanne, gefeliciteerd met een verkorte werkweek.
  4 dagen werken en daarna een lekker lang weekend.

  Lekker genieten en hopelijk voor jullie vaker naar Ameland.

  Oant sjen. Appie en Jannie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s