Klxc3xban en Knoffelhakke

Dantu 31 maart 011 

Precies om half acht gisteravond opende voorzitter Douwe van Dorpsbelang Dantumawoude wijk Damwxc3xa2ld de jaarvergadering. De opkomst was groot. Samen met Koos was ik aanwezig bij deze bijzondere bijeenkomst, als vertegenwoordigers van Dorpsbelang Akkerwoude. Vertegenwoordigers 'Van de zogenaamde andere kant' van het dorp Damwoude. Na de opening werden de normale plichtplegingen, correct en in een sneltreinvaart, behandeld. Wat me vooral opviel was het feit dat er geen enkele opmerking of vraag naar voren kwam. Geen vragen over de Hoofdweg, over de Kruisweg of over de Centrale As. Maar ook geen enkele vraag over de Vermaningspaden. Tevreden bewoners, daar aan de andere kant. Daarom werd er om acht uur al gepauzeerd! Na het officixc3xable deel kende de avond een gezellig vervolg. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het komische Kaberetduo Klxc3xban en Knoffelhakke waren uitgenodigd.
 
Dantu 31 maart 038 
 
Het bleek een groot succes te zijn. Er kon uitbundig gelachen worden. Dit clowneske duo verzorgde een gezellige avond voor de leden van Doarpsbelang Dantumawoude. Tot slot en dat hoort ook bij deze feestelijke jaarvergadering was er de traditionele verloting aan het eind van de avond. Terwijl veel oudere dames genoten van hun jaarlijkse advocaatje met slagroom vonden de prijzen hun weg naar de gelukkige prijswinnaars. Vanmorgen ging bij mij de wekkerradio om 07.00 uur precies. Luisteren naar Omrop Fryslxc3xa2n in het Nederlands…! 1 april!
 
Dantu 31 maart 002 
 
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Klxc3xban en Knoffelhakke

 1. Richtsje zegt:

  Moarns thxc3xbas ha ik de radio net oan dat ik hearde it wer fierste let… Leuk no?

 2. Anna zegt:

  Hejsan Nanne, ook hier ‘april april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill’. Gistereavond nog even extra op de wekker gekeken want vorig jaar had Rense die verzet;-) Noflik wykein, Anna

 3. Froukje zegt:

  Dit duo bestiet al langer as in pear jier. Ik ha se alris sjoen en heard! Se dienen it knap! Froukje

 4. Knoffelhakke zegt:

  Leuk berjocht! Tank foar it kompliment…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s