Wegwerpmaatschappij en Extreme CompactFlash Card

Stort 
 

Zaterdag 16 april. Dag twee van het Doe-Weekend. Het begon met een aangenaam zonnetje, daarom vanmorgen direct de korte broek aangetrokken. Gaandeweg de morgen werd het meer en meer bewolkt, echter de temperatuur bleef zeer aangenaam. Na de koffie en het lezen van de zaterdagkrant zijn we met twee auto's vol rotzooi naar de Stort gereden. Wij waren niet de enigen die op dit idee waren gekomen, het werd achter aansluiten in een lange rij wachtenden. Allermachtig, wat wordt er toch ontzettend veel weggegooid! We leven gewoon in een echte wegwerpmaatschappij! Verder moest ik vanmorgen een aantal foto's maken voor het Ledenblad De Ikkerwxc3xa2lster. Altijd leuk om dit soort klussen te doen. ( Ik maak nog steeds foto's met mijn Panasonic FZ28!). Daarna heb ik nog foto's gemaakt van een oud en klein Wxc3xa2ldhxc3xbaske aan de Achterweg, waarvan niet duidelijk is of dit gesloopt gaat worden, of dat het gerenoveerd gaat worden. In elk geval heb ik de foto's! Vanmiddag zijn we op de fiets naar Dokkum gereden. Het was fantastisch fietsweer en dat halverwege april! Voor mijn nieuwe Canon camera heb ik een SanDisk Extreme CompactFlash Card gekocht. 60 MB/s, een geheugenkaart van 8 GB. Hier moet ik het eerst maar eens mee proberen. Voorzichtig heb ik vanmiddag de eerste opnames gemaakt, in de kamer. Nu al, ben ik zeer enthousiast! Morgen ga ik een leuke buitenlocatie zoeken om een aantal foto's te schieten met mijn Canon 5D Mark II. Spelen met de camera…, spannend!

Dokkum 
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Wegwerpmaatschappij en Extreme CompactFlash Card

  1. Hielke Schaap zegt:

    Nou Nanne , ik ben al benieuwd, want eerstdaags ontkoom ik er niet meer aan, ook een digitale kamera te kopen. Vrienden en vriendinnen dwingen mij er bijna toe!! Maar ja… die stoere Fries hxc3xa8. Die heeft zijn eigen wil en dat is voor mijn vrienden en vriendinnen in Hamburg wel eens lastig….hahahahaha! Fryslan boppe of niet???

  2. Richtsje zegt:

    Ik fxc3xbbn it hjoed noch frij fris hear. Ja, om wat te dwaan wie it goed, mar xc3xbas lekker deljaan bxc3xbbten wie it krekt te fris foar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s