SPAR-vlag wappert op partyschip Tanja

Spar P - 062 

Fier wapperde woensdag de SPAR-vlag achter op Partyschip Tanja van Rederij van der Zweep/Rondvaarten Grou. Eenmaal per jaar komen oud-medewerkers van SPAR distributiecentrum Aldeboarn gezellig bijelkaar. Een heuse rexc3xbcnie! Laat ik nou twee schoonzussen hebben die destijds de SPAR gewerkt hebben en vooral niet te vergeten mijn schoonvader. De dames hadden dit jaar opnieuw de organisatie op zich genomen. Perfect! Voor cafxc3xa9 Moeke de Bruin, in het centrum van Boarn, was de opstapplaats. Het zonnetje scheen, maar toch maakte de wind het een beetje frisjes. Vandaar dat iedereen een plekkie had gezocht in de salon. Ik mocht mee om de nodige fotoxe2x80x99s te maken. De tocht ging van Boarn naar Akkrum en vervolgens via de Oude Schouw naar Grou.

Spar CAN - 112 

Op dek was het genieten van: Friesland op zxe2x80x99n mooist. Wat een schitterende omgeving, alles zo ontzettend mooi van kleur! Aan boord was een enthousiaste accordeoniste onder de spar-medewerkers. De muzikale klanken waren tot ver in de omgeving te volgen. Tot slot stond in Moeke de Bruin een echt Captains Dinner klaar. Na een prachtige middag kon ik me met ruim 400 fotoxe2x80x99s rijker naar huis rijden. Al hoewel…, wordt vervolgd!

Spar CAN - 119 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op SPAR-vlag wappert op partyschip Tanja

 1. Heerlijk zo’n tochtje op het water, Nanne! En inderdaad, de omgeving is daar schitterend. Wat staat dat chique, die zwarte randjes om de foto’s!

  Ik plaats minder blogjes, ik heb het heel druk. En ik was tijdens het Paasweekend op Texel, dat heb je goed geraden. Voor het eerst van dit jaar in zee gezwommen. Was nog wel koud, hoor!

 2. Froukje de Leeuw zegt:

  Is de accordioniste Geesje de Leeuw?

  Froukje de Leeuw

 3. Klaas van Bruggen zegt:

  Ja. De accordeoniste is Geeske de Leeuw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s