Opening Foto-tentoonstelling VVV Ameland

Vanmiddag heb ik nog een handeling te plegen op Ameland! VVV Ameland heeft me gevraagd om de Fototentoonstelling x91Ameland, ik zie wat jij nietx92 te openen. We waren nog maar net op Ameland gearriveerd of een mailtje viel in de mailbox, met het verzoek om deze bijzondere foto-expositie te willen openen. Daarop heb ik direct ja geantwoord! Hierover hoefde ik niet lang na te denken. Ondertussen heb ik me voorbereid, om vanmiddag kort het woord te voeren. 

P1190816  

Vorige week is de volgende uitnodiging door VVV Ameland verstuurd. Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de opening van de fototentoonstelling x91Ameland, ik zie wat jij niet zietx92 op 12 augustus a.s.  De tentoonstelling wordt geopend door Nanne Nicolai, prijswinnaar fotowedstrijd VVV Ameland. De tentoonstelling is samengesteld naar aanleiding van de x91Flitsende fotoactiex92 die van 8 december 2010 tot 21 februari 2011 door de VVV Ameland is georganiseerd.  Ongeveer zeshonderd fotox92s met als thema Natuur, Rust en Actief was het gevolg. De inzendingen zijn beoordeeld door de bezoekers aan de website vvvameland.nl en een speciale vakjury koos de foto met de meeste kwaliteit. Meer dan 45.000 keer is gestemd op de fotox92s en de paginax92s zijn tijdens de fotoactie 200.000 keer bekeken! Een kleine commissie heeft uit de honderden fotox92s een selectie gemaakt en deze worden van 12 augustus tot 15 oktober a.s. tentoongesteld bij de VVV in Nes. Prachtige beelden van Ameland! U ziet wat u misschien nog niet heeft gezien!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Opening Foto-tentoonstelling VVV Ameland

 1. marleen zegt:

  veel succes Nanne… maak er een mooi speechke van.

 2. Wat ontzettend leuk! Ik ben heel benieuwd hoe dit verloopt. Veel succes! Ik neem aan dat Willy wel wat foto’s maakt van deze bijzondere happening?

 3. Antje zegt:

  Sjonge jonge man, je wordt nog beroemd op deze manier, maar wel een geweldige ervaring??

 4. Wilma zegt:

  Hallo lieber Nanne – ich sah Dich bereits auf einem Foto … SUPER!!!
  Herzlichen Glxfcckwunsch zu Deiner super TAT!!!
  … und wie war es? Ein super Erfolg?
  Bin gespannt auf Deine Berichterstattung.
  Liebe groeten Wilma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s