Pukkelpop-Festival, mooie naam, eindigt in een groot drama.

Pukkel 
Foto: http://www.nu.nl/ 

.

Pukkelpop! Nog nooit had ik van een Pukkelpop-Festival gehoord. Nu is het wereldnieuws. Onder deze mooie naam, Pukkelpop, schuilt een groot drama! Tijdens het grote noodweer van gisteren zijn in het Belgische Hasselt vijf dodelijke slachtoffers gevallen. Verrast werden de duizenden bezoekers van het festival door een zware storm en hevige plensbuien. Het filmpje op YouTube.nl zegt meer dan genoeg. Onder de doden bevinden zich geen Nederlanders, wel zijn er zes gewond, van wie twee ernstig. Zelf heb ik ooit eens een groot muziek/dans-festival bezocht. Je staat tijdens zo'n groot evenement niet stil bij eventuele gevaren. Het behoort immers xe9xe9n groot feest te zijn. Toch komt het steeds vaker voor, dat er tijdens een groot festival iets fout gaat.  

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Pukkelpop-Festival, mooie naam, eindigt in een groot drama.

 1. Pukkelpop… ik als festivalliefhebber ken het natuurlijk wel. Het festival is vernoemd naar een kleine rugzak, ook wel de pukkel genoemd.

  Verschrikkelijk dat moeder Natuur zo tekeer kan gaan… Alles is op zo’n festival vaak goed geregeld hoor, maar dit soort dingen… daar houdt niemand rekening mee 😦

 2. johan bolijn zegt:

  In het begin lachen ze er nog om maar dat veranderd al gauw, ook Amelanders waren er maar gelukkig ongedeerd

 3. Antje zegt:

  Triest……
  Jammer, maar ja, natuurgeweld kunnen we niet voorkomen…

 4. marleen zegt:

  woensdag was het voor Yves, mijn collega, zijn laatste werkdag. Een beetje opgefokt zat hij ’s middags naast mij aan tafel. Zijn vrienden waren immers al vertrokken naar Hasselt. Hij had er graag al bij geweest maar moest wachten tot ’s avonds. Exe9n voordeel , grapte hij, zijn tentje zou al opgezet zijn als hij toe zou komen…. Hij keek uit naar wat 4 dagen feest zou worden… Nu is het maandag, en Yves is ‘gelukkig’ heelhuids terug…. en zit hier naast mij. Ik ben heel blij dat hij er weer is, maar Yves is niet Yves die woensdag blij en vrolijk afscheid nam. ‘Zorg er voor dat je maandag nuchter bent’ had ik nog gezegd. Maar liever had ik nu Yves naast mij gehad met bonkende hoofdpijn van de veel te harde muziek en de te vele biertjes… dan de yves die nu stil en onaanspreekbaar naast me zit, stil door de ellende die hij zag vorige donderdag. Misschien wil hij later zijn verhaal wel doen en vinden we daarna weer onze blijgezinde Yves.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s