Schilderachtige zonsondergang boven Raard.

Raard 19 aug - 044  

De eerste werkweek na mijn zomervakantie zit er op, met als toetje dat ik vandaag alweer van een vrije dag mocht genieten. Een vrije dag is het bepaald niet geworden. Vanmorgen was het tijd voor de wekelijkse boodschappen. Een moment om met sommige mensen kort bij te praten. Dan besef je dat vreugde en verdriet soms heel dicht bij elkaar kunnen liggen. Vanmiddag hadden we een eindgesprek met mijn accountant. Door dit gesprek weet ik nu precies hoe ik er voor sta, om eventueel eind dit jaar te kunnen stoppen met werken. Vervolgens heb ik direct nog een gesprekje gehad met een adviseur van mijn bank. Maandag krijgt het allemaal een vervolg en zal in een gesprek met P&O alles een stuk duidelijker worden. Eind deze maand zou alles rond moeten zijn. Spannend, erg spannend!  Wordt dus vervolgd! Vanavond zijn we naar Dokkum geweest. Het was een mooie zomeravond. Eerlijk gezegd verwacht je dan tijdens de koopavond behoorlijk wat drukte op straat. Maar zoals al vaker deze zomermaanden blijft het akelig stil in Dokkum. Het shantykoor van Dokkum stond op een terrasje een aantal liedjes te zingen en dat klonk goed! Op de terugweg zag ik aan de rand van Dokkum een prachtige zon die half achter een grote donkere wolk straalde. Het leek op een schilderij uit de oudheid. Omdat ik echt in het open veld, zonder verkeersborden en lantaarnpalen, een foto wilde maken had ik Raard in gedachten. Door een erg langzaam rijdende automobilist kwam ik voor mijn gevoel net iets te laat op de plaats waar ik de foto wilde maken. Het allermooiste was alweer geweest…! Morgen een nieuwe dag, met nieuwe kansen.
 
 
Dokkum 19 aug - 030 
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Schilderachtige zonsondergang boven Raard.

 1. Wilma zegt:

  Nanne – ich drxfcck Dir die Daumen – dass Deine spanndende Angelegenheit so verlxe4uft, wie DU es DIR wxfcnscht und Du DICH gut dabei fxfchlen kannst und wirst!!!!
  Liebe groeten – Wilma

 2. Heee Nanne,

  Een kort berichtje vanaf Texel om je te feliciteren met je 60e verjaardag! Ik wens je een heerlijke dag toe. De weersvoorspellingen zijn fantastisch, je kunt lekker lang buiten zitten vanavond. Veel plezier!

  Groetjes Gerda

 3. christien zegt:

  Vreselijk spannend allemaal! Ik hoop dat je er goed uitkomt. Met zoveel interesses zul je vast straks nog veel te doen hebben.

  groeten en nog gefeliciteerd!
  Christien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s