Piri Piri … Vogelhotelletje … Grote Verhuizing.

22 aug - 001  

Maandag 22 augustus. Collega's komen terug van vakantie. De xe9xe9n is naar het buitenland geweest, een ander is gezellig in Nederland gebleven. De zomervakantie vliegt in een sneltreinvaart aan ons voorbij. Vandaag heb ik regelmatig eens een kijkje genomen op de Webcam van VVV Ameland. Efkes koekeloeren wat voor mooi zomerweer het is op het eiland. Opvallend vind ik het feit dat het in het zuiden van Ameland overwegend bewolkt is en dat het noorden, het Noordzeestrand, xe9xe9n en al zon is. Als ik me niet vergis komt dit regelmatig voor. Vanmorgen kreeg ik een aandoenlijke reactie van Marleen uit Vlaanderen. In een bijzonder aangrijpende reactie reageerde ze op mijn bericht over het dramatisch verlopen Pukkelpop-festival in Hasselt. (Zeer zeker de moeite waard om deze reactie even te lezen!) Vanavond kreeg ik een leuk telefoontje van een jongedame die regelmatig mijn Weblog leest. In de eerste plaats kwam ze me nog feliciteren en daarnaast gaf ze me complimentjes over mijn berichtgeving en foto's. Met name het item over de wichters en de kookstudio in Ryptsjerk. Dat viel bij Gerda behoorlijk in de smaak, om maar even een kook-term te gebruiken. Eerlijk gezegd hoop ik ook nog een tijdje op deze voet door te gaan. Echter er rijst xe9xe9n probleempje: Web-log.nl gaat verhuizen naar Weblog.nl (zonder streepje dus). Dit zal voor de nodige veranderingen zorgen en misschien ook voor de nodige problemen. Als ik het goed begrepen heb vindt de verhuizing de komende nacht plaats, of gaat op korte termijn plaatsvinden. Dan is het waarschijnlijk aan mij hoe snel ik mijn Weblog weer op kan pakken…! Ondertussen heb ik wel de nodige voorbereidingen genomen. Ik ben, zo kun je het wel noemen, druk aan het inpakken geweest! Dan zou morgen de beslissing wel eens kunnen vallen: Blijf ik bij NDC-Mediagroep of stop ik met werken. Vannacht eerst nog maar eens lekker slapen…! De foto's: Bovenste heb ik gemaakt in de achtertuin. Moest alweer planten watergeven! De onderste foto heb ik gemaakt om dat ik vanavond het Witte Vogelhotelletje heb opgehangen. Alvast voor het volgende voorjaar. Maar ik weet dat sommige vogeltjes het in de winterperiode ook graag gebruiken om er beschut te slapen. Een soort hotelletje dus. Na de winter vind je er alleen maar poepjes. Nog xe9xe9n ding: Sinds kort weet ik wat Piri Piri is. Ik had er nog nooit van gehoord. In Pizzeria Vulcano te Hollum, kwamen we dit jaar met het bijzondere kruid in aanraking. Vanavond at ik sperziebonen met Piri Piri! Heerlijk! 
 
 
22 aug - 002  
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

0 reacties op Piri Piri … Vogelhotelletje … Grote Verhuizing.

 1. Wilma zegt:

  Lieber Nanne – DIR bei und mit ALLEM sehr viel Erfolg gewxfcnscht!
  ALLES wird GUT!!!!

 2. Richtsje zegt:

  Soheej, wat een ommezwaai! Onherkenbaar vind ik; het ziet er zo veel professioneler uit. Wat is je eigen mening nu, Nanne? Ik ben erg benieuwd wat ze met de eerdere logjes en opmaak doen. Had je daarvan een backup gemaakt?
  No juh, kom ik weer eens vaker buorkjen.

 3. Antje zegt:

  Jeetje, dat is echt even wennen hoor, ik ben er nog niet “weg” van moet ik zeggen, maar ja, ’t is nieuw zullen we maar zeggen……..
  Groetjes Antje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s