Kabinet Rutte heeft ons niet veel goeds gebracht….!

 

Op 14 oktober 201 schreef ik het volgende: Bomen, heel veel bomen in Brabant. Heel veel hoge populieren. Het stamt nog uit de tijd dat half Nederland op klompen liep. Uit populieren konden ook heel veel luciferhoutjes gemaakt worden. Deze populieren zorgden zondagmiddag voor een prachtig kleurenspel. Felle zonnestralen zorgden voor scherpe schaduwpartijen. Hoge bomen vangen veel wind, aldus een bekend spreekwoord.

Misschien staat dit een beetje symbolisch voor de dag van vandaag: de installatie van het nieuwe kabinet. Kabinet Rutte. Naar mijn idee gaan we volgend jaar, in september, opnieuw naar de stembus! In het ergste geval een half jaar later, zo rond maart/april 2012.

Mijn vraag aan jullie: Zit het kabinet Rutte de rit uit? Zo nee, wanneer zouden we dan opnieuw naar de stembus mogen gaan? Dit schreef ik dus op 14 oktober 2010!

Ik zat toen bij de start van dit dubieuze kabinet behoorlijk in de buurt. Mijn gevoel liet me niet in de steek. Geen verkiezingen in april 2012, maar wel de val van dit kabinet van VVD, CDA met gedoogsteun van een zeer onbetrouwbare partner de PVV. Nu maar hopen op snelle verkiezingen en laten we hopen op een stabiel kabinet, met een sociaal gezicht. Een kabinet die beslissingen durft te nemen!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

0 reacties op Kabinet Rutte heeft ons niet veel goeds gebracht….!

  1. christien zegt:

    Ben het helemaal met je eens.
    Nog gefeliciteerd met Jelmer !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s