Donkere wolken boven Paesenswal en het Wad! (9 testfoto's FZ48)

 

 

Opnieuw een dag met de nodige variatie! Geen dag is bij me gelijk. Vannacht begon het met onweer en dat voorspelde weinig goeds voor deze woensdag. Lang slapen is er bij mij niet bij! Meestal ben ik rond een uur of zes waker, of nog eerder. Ben daarom al vroeg in de kleren! Sinds ik niet meer werk, is daarin weinig veranderd. Uitslapen komt niet in mijn woordenboek voor. Leuk en af en toe minder leuk, omdat het me ook onrustig maakt. Vanmorgen lag ik dan ook al vroeg in de clinch met het invullen van een digitaal vragenformulier. Het heeft enige moeite gekost, maar uiteindelijk is het me gelukt. Nadat ik dacht: Nanne rustig blijven en vul nou eens stap voor stap in! Later in de morgen belde mx92n schoondochter me: x91Nanne zou jij Annegreet even uit de peuterspeelzaal willen halen?x94 Voor het eerst stond ik, na lange tijd, weer eens in de peuterspeelzaal, waar lang geleden onze jongste zoon zx92n tijd doorbracht.

 

Na de middag ben ik x91de kleix92 op geweest om aardappelen te halen. Ik heb mijn vast adresje op Paesenswal. Aardappelen direct bij de boer vandaan: Bildtstar. Een lekkere aardappel. Onderweg daar naartoe zag ik ze van het Wad over het land binnenkomen: Dikke zwarte wolkenpartijen, waar af en toe nogal veel regen uit kwam vallen. Boven de stad Dokkum zag ik een regenboogje ontstaan. Het had mijn aandacht, maar het bleef bij een vage kleurenboog. Te flets om er een foto van te maken. Ik heb vandaag bij iemand anders, wat dit betreft, een schitterende regenboog-foto op Faebook zien staan. Eerlijk is eerlijk: Om een beetje jaloers op te worden! Ik heb ook gezocht maar niet gevonden!

Wel ben ik na het halen van de aardappelen naar het Wad gereden, dit op advies van de bewoners van Peasenswal. x93Je rijdt door het dorp, eerste weg rechts en via dat smalle, doodlopende weggetje kom je ergens bij de zeedijkx94, aldus een lachende Henny. Mijn nieuwe camera, de Panasonic Lumix Fz48 had ik bij me, om een paar test-opnames te maken. De eerste indruk is erg goed. De camera en ik, we worden wel vriendjes!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s