De Ark van Noach, Sinterklaas en Zwarte Piet, Kabouters … Verder gaat het uitstekend!

 

 

De laatste week voor de Kerstdagen…! Wat gaat die tijd enorm snel. In een rap tempo racen we door de decembermaand. De donkerste maand van het jaar! Nog drie nachtjes slapen en we hebben eindelijk ‘de kortste dag’ te pakken en daarna gaan we de zogenaamde ‘goede kant’ weer op! Eerst nog een aantal feestdagen, maar daarna kun je het al snel weer merken: ‘De dagen worden weer langer!’ Niet dat ik echt depri word van deze donkere dagen, maar toch ben ik in het voorjaar weer een stuk actiever! Over actief gesproken… de afgelopen weken heb ik genoeg activiteit getoond rond de verhuizing en alles wat dat daar bij komt kijken. Overigens valt er nog steeds genoeg te doen! Eerst binnen en dan komt straks de grote tuin…! Vandaag zijn toch wel de laatste spulletjes overgebracht.
Ach, vergeten spulletjes komen dan ook nog eens te voorschijn, zoals deze Sinterklaas en Zwarte Piet. Ze hebben nu een mooi plekje in het keukenkastje gekregen! Even dreigde de Kabouter de verhuizing niet te overleven…! Donderde zaterdag uit de verhuisdoos en bleef lange tijd eenzaam en alleen op het pad naar de nieuwe woning liggen. Maar is dezelfde middag gevonden en nog opgeraapt. Puntmutsje ligt inmiddels op de speelkamer van Annegreet! Alles komt altijd weer op z’n pootjes terecht. Er is weinig gesneuveld, tijdens de verhuizing…., slechts één kerstbal. Nou ja, de schappen liggen vol nieuwe kerstbollen!
Ik zal dit bericht even iets actualiseren! Gisteravond had ik bovenstaand bericht willen plaatsen, maar Weblog deed helaas weer heel vervelend! Vandaar dat ik het vandaag plaats. Gelukkig werkte Facebook gisteravond zoals het werken moet en daarop had ik een oproep geplaatst. Zondagmorgen, rond half negen, vaarde ‘iets groots’ van west naar oost! Ik zag dat heel toevallig via de webcam van VVV Ameland. Mijn bericht op Facebook leverde nogal wat reacties op! Leuke reacties! Ik kwam aan de weet dat het om de Ark van Noach ging. De week daarvoor lag het nog in Drachten en was nu onderweg naar Groningen. De nodige foto’s circuleren op Facebook! Bedankt voor alle leuke reacties! Nu weet ik wat ik gezien heb!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s