Eendenkorven en IJspegels. (… enne Hondenjasjes! …)

P1350693

Een koude zaterdag! Het zit vanmiddag op het randje tussen winterweer en een dooi-inval. Daarbij komt nog eens die koude wind, die het voor het gevoel nog een stuk onaangenamer maakt! Vanmorgen ben ik dus naar de Ezumakeeg geweest, waar volop geschaatst werd. Een prachtig gezicht. Vanmiddag zijn we lopend naar het Winkelcentrum geweest. Het sneeuwde behoorlijk, maar met de wind in de rug was dat genieten! Dit moeten toch echt de laatste stuiptrekkingen geweest zijn van deze winter! De eenden-korven lagen keurig op de stoep voor de dierenwinkel. Weliswaar in de sneeuw, maar toch een teken dat het voorjaar in aantocht is. Met een glimlach zag ik dat de hondenjasjes ook in de aanbieding waren…! Voor dit soort luxe heb ik normaal geen oog, het werkt bij mij altijd een beetje op m’n lachspieren. Dat het dooit en tevens ook nog om het vriespunt is, laat de foto van de ijspegels wel zien. Het zijn maar kleintjes, maar toch altijd weer boeiend om naar te kijken.
P1350697
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Eendenkorven en IJspegels. (… enne Hondenjasjes! …)

 1. Hiltsje zegt:

  Moai Nanne. Gelokkich dat it sa goed slagget mei it oerbringen fan dyn prachtige side. Noch in protte wille dermei.

 2. wnk zegt:

  k sjoch dat er noch trije jier misse yn dyn archief……

 3. Tweedehelft zegt:

  Zo, heb ik een heel verhaal getypt, maar niets terug te vinden …
  Doe ik het nog een keer…
  Ik volgde je al op web-log.nl , maar met de problemen die er waren ben ik daar afgehaakt en de contacten verwateren dan wat.
  Mijn log staat er nog wel. Ik zit nu op Aminus3.com, een wat meer wereldwijd gerichte weblog waar ik veel van mijn favorieten weer kan vinden.
  Daarom ging de web-log.nl een beetje in het vergeethoekje. Maar ik zet je er weer bij. Zeker na het stukje in de LC van zaterdag. Leuk !!
  Succes hier
  Dico
  tweedehelft.aminus3.com

 4. Antje zegt:

  Hondenjasjes…….. ha ha, dat is wat anders dan in gebreide muts…. 😉

 5. Zie je wel Nanne, dat bedoel ik. Alweer twee reakties op jouw geliefde Website en dan ook nog van Antsje, die ook jammer genoeg steeds ontbrak. Dat vindt ik prachtig en is dus ook voor mij al een bevestiging. Nu wordt het weer goed bij Nanne’s Weblog …. enne…dat is geweldig!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s