Hevige brand verwoest garagebox/schuurtje, aan de Lytse Loane Damwâld.

P1010815

P1010820

P1010821

Een metershoge vlammenzee heeft vannacht een garagebox/schuurtje, aan de Lytse Loane te Damwâld, voor en groot deel in de as gelegd. We werden gewekt van het hevige lawaai, het had iets van knetterend vuurwerk. Bij het naar buiten kijken, was de lucht enorm gekleurd door de rode gloed. Binnen no-time was ik in de kleren geschoten, om naar buiten te gaan. Het was een koude nacht, de temperatuur was weer onder het nulpunt gezakt. Ondanks het vroege uur trok de hevige brand de nodige kijkers, waarvan een aantal in een snel aangetrokken ochtendjas. De brand bedreigde korte tijd een aangrenzende garage en de naastliggende woning. Door de snel uitrukkende brandweer is erger voorkomen. Op dit moment is men bezig met het zoeken en verwijderende van asbestresten. Het bekende ‘maanmannetje’ is ter plekke.
Foto’s van vanmiddag, 16.30 uur. De ‘Asbestmannetjes’ zijn zorgvuldig bezig de omgeving asbestvrij te maken en dat is een behoorlijke klus.
P1010833
P1010834
P1010835
P1010837
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Hevige brand verwoest garagebox/schuurtje, aan de Lytse Loane Damwâld.

  1. overgangenik zegt:

    Ah dus dat was het! Ik werd dus ook wakker van het vuurwerk (wonen aan de Ds. Germsweg) kon wel zien dat er brandweer stond maar verders niks… Kregen wel brief van de gemeente over de asbest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s