Pioenrozen … Muzikaal Bootwateren … Pinkpop met Triggerfinger, Ben Howard, Kings of Leon, etc. … en Samsung.

pioenroos1apioenroos1b
Nog steeds ben ik aan het nagenieten van het Muzikaal Bootwateren op Ameland. Het was beregezellig en wat is het dan leuk om een dagje te genieten van al die artiesten, ruim 500 stuks, die de moeite nemen om naar Ameland te komen. Een dagje genieten van dit genre muziek, bij iedereen bekend: De welbekende zeemansliederen! Gisteren heb ik genoten van een geheel ander genre: Pinkpop. Soms denk ik nog wel eens: Daar moet je naar toe, Nicolai! Het lijkt me een heerlijk sfeertje en ondertussen genieten van goede muziek. Triggerfinger, Ben Howard, Kings of Leon en de vele anderen, het was heerlijk om naar te kijken en naar te luisteren (mét koptelefoon)! Afijn, vandaag was het weer gewoon maandag. Een dag waarop we heel veel dingetjes gedaan hebben. Ik heb onder andere een nieuwe mobiel aangeschaft, met een aantal toeters en bellen (beperkt hoor!). Een Samsung nog wat. Absoluut niet te uitgebreid, want dat is echt niet aan me besteed. Dit vernuft is in bestelling en eind volgende week hoop ik hem in m’n bezit te hebben. Dat geeft me de mogelijkheid om er nog geruime tijd mee te ‘spelen’, vóór de Vierdaagse van Nijmegen. Misschien ben ik dan zo handig om tijdens deze tocht eens een fotootje te plaatsen, met een regeltje tekst.
pioen3
Genieten is het ook van de Pioenrozen, die bij ons in de vaas in de vensterbank staan. De groei-ontwikkeling hebben we een beetje gevolgd en af en toe heb ik een foto gemaakt. Het is een blijft een prachtige bloem! De pioenrozen in onze voortuin bloeien echter nog steeds niet. Ze staan volop in de knop. Met de beloofde zon en warmte, in het vooruitzicht, verwacht ik eind deze week ook daar een mooie bloeiende pioenroos!
P1060492P1060481
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Pioenrozen … Muzikaal Bootwateren … Pinkpop met Triggerfinger, Ben Howard, Kings of Leon, etc. … en Samsung.

 1. ellie Nicolai zegt:

  moai Nanne, de pioenrozen staan hier ook in de vaas….prachtige bloemen.
  dus een nije tillefoan, no dy fan my is versopen…yne wc pot. eins moast ik ek een neije……
  maja je binn sa wend oan je eigen, lekker prutse!!
  wanneer begjint de nijmeegse?

  Enneh ast een dei ny pinkpop giest, ik wol ek wol mei!! machtig!

  groetnis
  Ellie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s