‘Tweeling’ geboren op camping de Kiekduun … Eén met de natuur op De Hon Ameland.

P1090433P1090418P1090415Zou het dan echt waar zijn, zou dan dit vandaag de laatste mooie dag geweest zijn en geraken we straks aan het na-zomeren? (Nee dus!!). Ik kan me dit bijna niet voorstellen. In elk geval was ik vanmorgen alweer vroeg op het strand. Hetzelfde ritueel als altijd. Wederom was het heerlijk om te lopen. Wel liep het strand ontzettend zwaar omdat het bijna hoogwater was. Ik moest echt langs de vloedlijn lopen. Op de camping hoorde ik direct het verhaal van de geboorte van ‘een vierling’, bij ons aan het sintellaantje op camping De Kiekduun, waarvan er helaas vrij snel twee zijn overleden. Het is een zware bevalling geweest en gistermiddag rond half zes begonnen. Maandagavond werd de laatste geboren. Moeder en puppies maken het goed. Ik zit met smart te wachten op het geboortekaartje. De feestballonnen hangen aan de caravan, blauw en roze. Het lijkt warempel wel een beetje op het Engelse Koningshuis…. men komt nog steeds niet met namen. Daar moet nog over nagedacht worden en volgt later. De foto van de pasgeboren puppy’s volgt binnenkort. Ondertussen heb ik een serie foto’s gemaakt en het rolletje naar het dorp gebracht…

P1090396P1090398

Maandagmiddag ben ik vanaf Het Oerd lopend naar De Hon geweest. Het uiterste oost-puntje van Ameland. Daar ben je helemaal één met de natuur. Ik durf bijna wel te zeggen, dat normale mensen daar niet komen. Het is te ver lopen. Met een trekker en wagen kun je d’r komen. Dan is een toeristische attractie. Normaal gesproken kom je daar niemand tegen. Echt helemaal één met de natuur. De foto’s spreken voor zichzelf, lijkt me. Thans zitten we heerlijk buiten, te genieten van een zwoele zomeravond, dit was dus dinsdgavond…., maar ook nu donderdagavond is het stralend.

P1090415P1090432P1090435

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op ‘Tweeling’ geboren op camping de Kiekduun … Eén met de natuur op De Hon Ameland.

  1. Antje zegt:

    ik vond het een paar dagen erg stil rond jou, maar daar ben je dan weer…….. Fijn dat je nog steeds aan het genieten bent, dat wil ook wel, er valt genoeg te zien en te beleven…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s