Sanoma Media Nederland fiks aan het snoeien … Fotoexpositie geannuleerd bij Noordelijke Dagblad Combinatie Leeuwarden.

P1140732Vandaag het trieste nieuws dat Sanoma Media Nederland grondig gaat reorganiseren. Het bedrijf schrapt ongeveer 500 banen en het lijkt erop dat er afscheid gaat worden genomen van de bekende bladen als Nieuwe Revu, Panorama en de Playboy.

Vanavond vind ik in mijn mailbox het volgende mailtje: Mogelijk was u van plan a.s. zaterdag 2 november onze Fotografie Expo te bezoeken, die zou plaatsvinden in het gebouw van de Leeuwarder Courant in Leeuwarden. Tot onze teleurstelling moeten we u melden dat de Expo uitgesteld moet worden. Dit is een direct gevolg van de reorganisatie bij de Noordelijke Dagblad Combinatie (NDC) waar de Leeuwarder Courant onder valt. Onder meer door het grote aantal ontslagen bij de NDC bleek het voor dit bedrijf onder de huidige omstandigheden onhaalbaar te zijn om het overeengekomen deel van het organisatorische werk uit te voeren. De NDC betreurt dit ten zeerste. Binnenkort gaan we opnieuw om de tafel met de NDC om te bekijken of op een later moment de Fotografie Expo alsnog in het gebouw van de LC gehouden kan worden. Hoe dan ook zal er in 2014 weer een Expo zijn, zoals vanouds met allerlei activiteiten op het gebied van fotografie! We brengen u daarvan t.z.t. op de hoogte.

Naast de direct betrokkenen die bij een grote reorganisatie worden getroffen, beginnen ook niet-direct-betrokkenen steeds meer te merken van het niet goed meer kunnen functioneren van welke organisatie dan ook. Dit deed me een heel klein beetje denken aan de twee geplaatste foto’s. 

Foto boven de situatie na de zware storm, onder het mooie plaatje voor de storm. (Vrije interpretatie…!)

P1120318

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Sanoma Media Nederland fiks aan het snoeien … Fotoexpositie geannuleerd bij Noordelijke Dagblad Combinatie Leeuwarden.

  1. antsjetiek zegt:

    Jammer dat er steeds meer komt te vervallen
    Maar ik had gedacht je zal wel op Ameland zitten om daar de kunstwerken weer op te bouwen.
    Fijn weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s