Vrijdagmorgen komen de Kinderen van de Botkeskoalle Damwâld naar het Glazen Huis in Winkelcentrum Damwâld.

P1180277 P1180284 P1180291Had ik gisteren een perfecte dag, alles liep op rolletjes, wel een beetje snotterig en verkouden, vandaag was het dus blijkbaar niet mijn dag. Maar toch lekker doorgaan met datgene waar je zo graag mee bezig bent. Voel me nog steeds hevig snotterig en verkouden, maar we gaan door! Tot 16.40 uur vanmiddag, toen trapte ik op de rem. Kort daarvoor kwam ik tot de conclusie dat ik vanmiddag tijdens het uploaden van foto’s, de helft vergeten ben over te zetten naar de computer. Erger nog, de foto’s ondertussen op de camera al had gedeletet. Weg mooie foto’s van Willem de Graaf en Albert Venema. Zij verzorgden vanmorgen de vroege muzikale omlijsting in het Glazen Huis te Damwâld. Weg al mijn mooie foto’s van zangeres Ineke Postma. Zij zong al vroeg in de morgen de sterren van de hemel. Jammer dat er op dat tijdstip nog zo weinig publiek op de been is. Gelukkig heb ik de foto’s van de dj’s van vanmiddag: Nelleke van der Lei, Sijtze de Jong, Jacob van der Veen en Jildou Visser. Dan stond vanmiddag plotsklaps Arnold Postma uit Grou te zingen in het Glazen Huis. Ook dit klonk erg goed.

`Vrijdagmorgen komen de kinderen van de Botkeskoalle naar het Glazen Huis in het Winkelcentrum, om daar hun bijdrage te overhandigen. Het ligt in de planning daar rond half elf te zijn en het zou leuk zijn dat de Kinderen van de Botkeskoalle met een daverend applaus worden binnen gehaald.

Overigens zijn bijna alle scholen in de omgeving van Damwâld bezig met een goed doel! Vanmiddag waren kinderen van basisschool De Fontein Damwâld hard bezig met de voorbereidingen van hun speciale ‘Krystkuier’ van vanavond.

P1180273

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s