Morgenstond heeft goud in de mond … Koffie van buurvrouw Froukje in Harms Mode Dokkum!

P1200350Vrijdag de 31ste januari. De laatste dag van de eerste maand. Wat een schitterende zonsopkomst! Op de drempel naar de korte maand februari. Vanmorgen was ik alweer vroeg uit de veren om Annegreet naar school te brengen. Het vroor nog ruim een graad of drie, het voelde behoorlijk koud. Rond koffietijd kwam Dienie met Lukas langs. Ik verbaas me d’r over hoe snel de veranderingen bij een baby gaan. Ik denk dat hij me ondertussen al flink kent! Vanmorgen nog een aantal foto’s bij Nathalie thuis gemaakt en ik heb nu genoeg keuze om binnenkort in de Ikkerwâldster te plaatsen.

P1200359Ondertussen gaat het huishouden gewoon door, dus ook nog flink aan het stofzuigen geweest. Vanmiddag heb ik de loopschoenen aangetrokken en ben naar Dokkum geweest. Langzaam moet ik het lopen weer oppakken, om straks toch weer enkele wandeltochten te lopen. Voor zover dit mogelijk is. Het was vanmiddag erg rustig in Dokkum.

P1200399 P1200402Halverwege de Diepswal werd ik teruggeroepen door buurvrouw Froukje. “Heb je iets nieuws voor me…” vroeg ik lachend. “Kom maar mee, dan zal ik het je laten zien!” Voor ik het goed in de gaten had stond ik bij Harms Mode op de Herenafdeling. Heb nog nooit geweten dat daar ook een afdeling voor mannen was! Helaas, allemaal kleding die te chic voor mij zijn…! Buurvrouw Froukje bood me daarom een heerlijk bakje koffie aan. Echt een chique modewinkel! Collega-maatje Ingrid, van Froukje, was druk bezig om iets aan de muur te hangen…, ook dit kwam op de millimeter nauwkeurig. Ik bedoel maar! Wel kreeg ik het gevoel dat ik door het lekkere bakkie vijf minuten sneller lopend thuis was. Het gaf me nieuwe energie waar ik zo nodig aan toe was.

P1200393

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s