Wie wil me sponseren tijdens SamenLoop voor Hoop Dongeradeel…. zeg maar voor minimaal 10 Euro per uur?! (4 foto’s)

Gisteravond vond de tweede informatieavond voor teamcaptains plaats in de Boumanschool te Dokkum. Teamgenote Joke was met me mee naar deze bijzonder nuttige bijeenkomst. Er waren ruim 15 teams vertegenwoordigd en daarmee werd het een positieve en informatieve avond. Vandaag, over precies veertien dagen, gaat de SamenLoop voor Hoop Dongeradeel van start. Ondertussen hebben zich 37 leuke teams opgegeven, in totaal ruim 550 lopers! Als het weer een beetje mee wil werken gaat het een ontzettend mooie een succesvolle SamenLoop worden, met af en toe best wel emotionele momenten! Erg leuk vond ik gisteravond ook de ontmoeting en kennismaking met de andere teams. Ondertussen bestaat ‘mijn team’ de Damwâldrinners uit 22 lopers.

*** Is er misschien iemand/een bedrijf die mij per uur wil gaan sponseren …. die mag zich melden…. laten we zeggen minimaal 10 Euro per uur! Elke sponsoring voor de Damwâldrinners is trouwens van harte welkom!

 

1-P1520741 2-P1520743Vanmiddag moest ik in Dokkum zijn het regende en regende. Geen kop op straat te bekennen, dit in schril contrast met twee weken geleden, toen wij als Elfstedentochtlopers op de Zijl in Dokkum over de streep kwamen. Slechts een oude, witte Citroën stond voor het oude stadhuis te wachten op het bruidspaar. Verder alleen maar regen, regen en nog eens regen! Via Aalsum ben ik weer naar Damwâld gereden. Als ik me niet vergis passeren hier morgen lopers van de Ie en Waad Rintocht, georganiseerd door Sport Stichting Metslawier e.o. In elk geval is er morgen een prachtige wandeltocht in Metslawier. Door omstandigheden kan ik morgen niet meelopen. Organisatie en de vele wandelaars…, heel veel succes en mooi weer toegewenst!
3-P1520744 4-P1520745
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s