Kennedymars Fryslân. Vanavond 22.00 uur is de start van mijn 8ste Kennedymars Fryslân in Wâlterswâld! (3 foto’s)

1-P1100217 1-P1100224 p1100216(Archieffoto’s NANNE NICOLAI)

Het grote aftellen is begonnen. Vanavond, om 22.00 uur, is de start van de achtste Kennedymars Fryslân in Wâlterswâld. Dit jaar een geheel nieuwe route, door het mooie Noordoosten van Friesland. Via de Valom gaan we naar Rinsumageest en dan via Ferwerd en Blija naar Holwerd. Dit wordt voor ons het punt, waar we op de helft van de Kennedymars zijn, het veertig kilometer-punt. Vandaar gaan we Oostwaarts, richting Metslawier. Via Engwierum en Dokkumer Nieuwe Zijlen lopen we weer richting Wâlterswâld. Persoonlijk ben ik me nu aan het voorbereiden. Zoek op dit moment de juiste spulletjes bij elkaar. Kijk af en toe eens naar Buienradar, maar dat ziet er goed uit! De zogenaamde gezonde spanning vooraf. Vanmiddag nog een korte tijd horizontaal…., misschien de luikjes nog eventjes dicht …, zo niet dan wordt het gewoon ontspannen. Kortom deze vrijdag staat in het teken van de Kennedymars. Eerlijk gezegd, kan de start niet snel genoeg komen. Ik heb er zin in om 80 kilometer te lopen. Grotendeels door de duisternis en deels zaterdag bij daglicht. Wie me vanuit de makkelijke stoel wil volgen, kan naar onderstaande link gaan.

Uiteraard volgt er zaterdag of zondag een Fotolink op: https://nanneoedsz.wordpress.com/

Wil je me in de nacht volgen of wil je zaterdagmorgen zien waar ik ongeveer loop of dat ik misschien al gefinisht ben (in het ergste geval…. gestopt ben!) kijk dan op: http://www.kennedymarsfryslan.nl/ 
Ga vervolgens naar Deelnemers Kennedymars 80 kilometer. Druk daarna op het Groene Plusje vóór de naam NANNE NICOLAI. Hier worden mijn tijden per doorkomst vermeld.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s