Beetje allegaartje dit bericht: Tulpen voor Willy, De Wel Broeksterwâld, Friese Paarden voor Vlaamse schrijfster, etc. ( 8 foto’s)

P1190698P1190697Vanwege een KPN-internetstoring …. Dit bericht vandaag geplaatst!
Vrijdagmiddag Willy verrast met kleurige en fleurige Tulpen. Willy hield van tulpen en ze haalde altijd maar wat graag een stukje voorjaar binnenshuis. Daar genoot ze van! De tulpen liggen nu te genieten van de zon, op het graf van Willy. Gisteren alweer 8 weken geleden overleden. Zelf denk ik: Wat gaat die tijd toch ontzettend snel voorbij… Het leven rondom mij gaat gewoon door. Dit is maar goed ook! Ook voor mij staat de tijd niet stil. Ondertussen heb ik al een tijdje ‘mijn dingetjes’ weer opgepakt. Ik maak regelmatig een wandeling, ik begeef me onder de mensen en ga een confrontatie niet uit de weg. Ben weer regelmatig met mijn camera onderweg.

P1190597P1190690Zoals donderdag-morgen. Toen liep ik twee uurtjes te fotograferen in basisschool De Wel te Broeksterwâld. Wat een grote Paasvreugde, tijdens de vele activiteiten in deze bijzondere school. (Er worden binnenkort foto’s geplaatst op de site van de school!) Na de foto-opnames direct doorgereden naar Drachten. Met de ‘King-sisters en ‘aanhang’ een etage van de serviceflat ontruimd. Het werd een lange dag en na Drachten ben ik nog in het donker en de regen langs geweest bij Willy. Het was na 21.00 uur en ik had gelukkig maar, een zaklampje bij me. Tot nog toe, kom ik elke dag een kijkje nemen. Ik zag dat een anoniem iemand een glazen potje met een waxinelichtje heeft geplaatst. Leuk gebaar, maar van wie oh wie? Vanmiddag een tuinmiddag en eindelijk de Seat weer eens schoon gemaakt. Natuurlijk ben ik vandaag ook bij Willy geweest!

P1190691Voor mij is het elke keer weer goed om thuis te komen en vooral ook om alleen thuis te zijn. Misschien komt dit ook wel een beetje… omdat ik alles nog in tact gelaten heb, zoals het allemaal was. Ik heb het al eens gezegd en laat het nu dan ook zien…: De laarsjes staan nog mooi in de bijkeuken. Overigens heb ik de afgelopen uren druk in mijn archief gezocht naar foto’s die ik gemaakt heb van Friese Paarden. Een bekende Vlaamse schrijfster van kinderboeken wil ze graag gebruiken. Ben erg benieuwd wat dit gaat worden.P1000042P1280158hynderblomkes

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s