Bloed is er gevloeid … Nijmegen maakt zich op voor de 100 ste editie van de Wandel Vierdaagse van volgende week! (8 foto’s)

P1320478-001P1320479-001

Na een super-druk weekend is het vandaag, gelukkig maar, weer een gewone en rustige maandag. Alhoewel echt gewoon, werd het ook weer niet. Een dag met toch ook weer de nodige reuring. Vooral ook een dag met de normale huishoudelijke verplichtingen en een bezoek aan de supermarkt, hier om de hoek! Maar ook een dag dat er onverwacht bloed vloeit … en niet zo’n beetje ook! Laat het vanmorgen, rond een uur of half twaalf gebeurd zijn… en eigenlijk niks aan het handje… maar er was thuis geen pleister tegen bestand. Het guste rond een uur of half twee nog steeds uit m’n vinger en niet lichtjes ook! Daarom zelf maar een beetje aan het dokteren geslagen … en een pleister omwikkeld met keukendoek … waar dat al niet goed voor is … en ingepakt met jawel: Post-elastiek ui het keukenlaadje! Kom maar eens op het idee! Het werkte eigenlijk uitstekend. Het enige nadeel was…, dat anderhalf uur later de vinger begon te tintelen … en een blauwe kleur begon te krijgen! Na het verwijderen van dat elastische goedje… stroomde het bloed met genot mijn dove vinger in. Voelde echt heel lekker. Echter het spoot ook weer naar buiten, de afwasbak in. op dit moment lijk ik het echt onder controle te krijgen. Heb er drie lagen dik pleisters opgeplakt en veilig ingepakt in een plastic handschoentje … of te wel een doorzichtige – gepoederde – vinyl – glove. (Je moet het maar in huis hebben…!) Zo’n condoom-achtig geval… maar dan met vijf vingers! Een beetje een bloederig en raar verhaal, maar het is vandaag niet anders…! Nog één positief en leuk iets om te vertellen: We krijgen zomer… let maar eens op! Het wordt warm met de Vierdaagse in Nijmegen…! Ik heb alvast een aantal archief-foto’s opgezocht…, om weer het juiste Nijmegen-gevoel te krijgen, om weer flink in de stemming te komen. (Zo zal het er volgende week in grote lijnen uitzien… op de Wedren en omgeving.) Vanmorgen nog contact gehad met iemand uit die mooie stad. Het werd voor deze persoon de hoogste tijd om de stad te verlaten: Men is druk bezig met de opbouw van de grote tent op de Wedren! ‘Ik de stad zo snel mogelijk uit … en jij de stad in Nanne’, aldus Evelien!
p1010416p1010422p1010424p1010426p1010436p1010438
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Bloed is er gevloeid … Nijmegen maakt zich op voor de 100 ste editie van de Wandel Vierdaagse van volgende week! (8 foto’s)

  1. Hielke Schaap zegt:

    Nanne toch, je lijkt wel Dracula met al dat bloed. Maar ik herken het van mijzelf omdat ik bloedverdunner neem. Daarna is het “feest” als ik in een vinger snijdt! Je kunt er wel bloedworst van maken en het stroomt maar door. Ik moest ooit eens naar het ziekenhuis met zo`n wond. Hopenlijk krijg jij geen infectie en gelukkig maar dat het geen teen is, want anders was het niet zo leuk geweest met de Vierdaagse in het vooruitzicht. Wij wensen jouw alvast heel fijne wandeldagen met hopenlijk een aangename tempertuur en weinig regen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s