Noardewyn Live Omrop Fryslân met Tess and her Highway Patrol, Frans Bauer, Anneke Douma, maar ook met slager Schreiber uit Sint Annaparochie. (257 foto’s)

2-p14608891-p14608683-p14606485-p1460395

Misschien wel het best beluisterde radio-programma, het best bekeken televisie-programma in Friesland: Noardewyn Live van Omrop Fryslân op de vrijdagmiddag, met presentator Willen Wâldpyk. Een heerlijk chaotisch en gezellig programma, vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur. Een programma met heel veel artiesten, die maar wat graag bij Noardewyn langskomen en daar live spelen, of hun zegje komen doen. Artiesten met grote namen, maar ook artiesten die nog redelijk onbekend door het leven gaan, die zich doch behoorlijk in the picture kunnen spelen bij Willem. Vaak ook met regelmaat weer terugkomen. Vrijdagmiddag kwam Frans Bauer een uur lang langs, niet om op te treden, maar van tijd tot tijd had hij een vlot babbeltje, met Willem! Een bijzonder sympathieke man. Frans Bauer viel gisteren met de kont in de boter. Keurslager Schreiber uit Sint Annaparochie, voorheen Anjum, kwam onverwacht langs met heerlijke rookworst om royaal uit te delen.

4-p1460509

Anneke Douma kwam langs en ik werd met name geraakt door het prachtige (oude) nummer Aldershûs (Staat ook op haar spiksplinter nieuwe cd It Libben Fol Muzyk). Anneke werd op de vleugel begeleid door plaatsgenoot Roel van Veen. Over plaatsgenoten gesproken… Tess and her Highway Patrol was één van die muzikale bands waar we de komende tijd nog veel van gaan horen! Tess (In het dagelijkse leven… Nataschja geheten.) had met haar vier mannen een geweldig optreden. Indrukwekkend goed en mooi! Na ongeveer vijftig jaar kwam ik Inneke Timmer tegen (Destijds wonend in Buitenpost). Thans luisterend naar de artiestennaam: Inez Timmer. Heb toen waarschijnlijk geen indruk op haar gemaakt. Ze wist zich niks meer van me, van die periode, te herinneren. Zal destijds wel door mijn grote verlegenheid zijn gekomen. Mijn foto’s geven een kleine indruk van alle hectische toestanden in de studio van Omrop Fryslân, voor en tijdens de uitzending van Noardewyn Live. (Elke vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur.)

*** Druk op onderstaande fotolink om 257 foto’s te bekijken.
https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipMqhYcIhS1z9gfTqC-ItU9Afk9kSNWW98myi7Qo?source=pwa

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s