Achter elke traan van verdriet schuilt een glimlach van herinneringen…, alweer een mooie kaart ontvangen! Een warme deken van kleurige herfstbladeren bedekt het graf…(9 foto’s)

1-p14708472-p14708568-p14708849-p1470889

Vandaag alweer een drukke dag achter de rug. Voor zonsopkomst stond ik te stofzuigen! Voordeel: Je bent nog lekker fit en actief én je ziet niet alles liggen…! Stond daarna ook vroeg in de supermarkt, waar het overigens al vroeg erg druk was. Dit zal dan wel weer een gevolg zijn van het prachtige herfstweer, eigenlijk zou je misschien beter van het mooie voorjaarsweer kunnen spreken. De rozen bloeien in mijn achtertuin! Helaas kwam het zonnetje er vandaag moeizaam bij. Voor de foto’s zou dit misschien mooier zijn geweest. Want wees eens eerlijk…, het is een scala aan kleurenpracht! Enne ik moet eigenlijk niks van deze donkere dagen hebben. Vroeger verafschuwde ik deze periode. Misschien komt het ook wel door het overlijden van Willy, dat ik nu dingen geheel anders zie en ervaar. Vanmiddag lag er alweer een verrassende kaart mét foto op de mat. Een kaart met de pakkende tekst: Achter elke traan van verdriet schuilt een glimlach van herinneringen. Bij de kaart was een foto van Willy bijgevoegd, uit de periode dat zij onderwijzeres was bij het KMBO Buitenpost of Dokkum. Ben er erg blij mee. Bedankt Elly B.

7-p1470874

Kapster Knapper heeft het maar druk en daarom werd ik vanmiddag gevraagd om een uurtje door te willen brengen met Lukas. Dit was natuurlijk geen enkel probleem. We hebben het met z’n tweetjes maar druk gehad! Het graf van Willy hebben we bedekt met een warme deken van kleurige herfstbladeren. Op die manier brengen we samen een gezellig halfuurtje bij beppe door…! Nu in de betrekkelijke rust, want waarschijnlijk ga ik morgen tweemaal lopen…, eenmaal ’s morgens en nog een keer ’s avonds als het echt donker is!

3-p14708584-p14708605-p14708626-p1470871

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s