Zoektocht naar Aukje H. in It Maskelyn te Hardegarijp en omgeving…, tijdens theaterles van Sander Kalsbeek. (9 foto’s)

p1500008p1500017

De donderdagmiddag staat bij mij een beetje in het teken van Annegreet haar theater-les in It Maskelyn te Hardegarijp. Een fantastisch groepje kinderen krijgt daar les van theaterdocent Sander Kalsbeek. Deze groep doet het erg goed. Zo tegen het eind van de les werden we opgehaald door Sander. De kinderen wilden ons iets laten zien en zonder dat er een woord aan te pas kwam, mochten wij als toeschouwers raden wat er uitgebeeld werd. Best wel moeilijk en bij de tweede keer wist iemand toch het juiste antwoord: De theatergroep was pepernoten aan het maken…. natuurlijk allemaal denkbeeldig! Wat een fantastische en goede onderlinge samenwerking. Deze act maakte het uurtje wachten op de jonge artiesten, gelukkig tot een goed slot van deze middag in Hardegarijp. Ondertussen hebben wij, als wachtenden van de kinderen, ook een gezellig groepje. We zitten samen aan de stamtafel en er wordt veel gekletst en gelachen. Tegenover mij… bleef vanmiddag de stoel recht tegenover me leeg … Aukje H. was er niet! Natuurlijk lichte paniek: Waar is Aukje toch?! Dienie heeft nog onder de stoel en tafel gezocht. We hebben de kou getrotseerd en zijn naar de nabijgelegen AH gehold…, want je weet het maar nooit in deze spannende Sinterklaastijd. Maar geen Aukje te bekennen… Ik heb direct de lege stoel geclaimd en mijn zwarte mutsje op de punt van Aukje haar stoel gehangen en een gezellig kaarsje opgestoken. Hopenlijk zijn Aukje en dochter Anouk volgende week weer van de partij…. in it Maskelyn te Hardegarijp!

p1500019p1500026p1500028p1500030p1500032p1500034p1500035

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Zoektocht naar Aukje H. in It Maskelyn te Hardegarijp en omgeving…, tijdens theaterles van Sander Kalsbeek. (9 foto’s)

  1. Fantastisch Nanne. Prachtig sfeerverslag. En wat een mooie sprekende foto’s en dat in maar 3 minuten. Ik kan niet wachten tot de kijkles.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s