Sinterklaasfeest Botkeskoalle Damwâld werd uiteindelijk toch nog een fantastisch Kinderfeest, na een start met de nodige paniek: Sinterklaas was Spoorloos… (360 foto’s)

p1510195p1510562p1510367p1510583Enthousiaste en vooral vrolijke gezichten vanmorgen op de Botkeskoalle in Damwâld. De eerste kinderen huppelden al heel vroeg het grote speelplein op. Van de vrieskou hadden ze geen last. Het was Sinterklaas-morgen en de Goed Heiligman wilde met twee zwarte pieten de school bezoeken. Half negen stonden de kinderen aan weerszijden van de straat klaar, om Sinterklaas te ontvangen. Tot grote schrik van de kinderen kwam er wel een auto met daarin twee zwarte pieten de straat in rijden, maar van Sinterklaas was geen sprake! De grote vreugde sloeg om in een lichte paniek: Waar was toch Sinterklaas?! Met een grote zoekactie van de kinderen werd de oude man uiteindelijk gevonden. De gezellige morgen kon, met enige vertraging beginnen, in een feestelijk ingericht speellokaal. De groepen één tot en met vier kwamen in groepen bij Sinterklaas. Iedereen ging met een leuk cadeau naar huis. Ook de iets oudere kinderen werden niet vergeten. Zij kregen, net voor de schoolbel zou gaan, nog een bliksembezoek van Sinterklaas en z’n pieten. Iedereen blij!

*** Druk op onderstaande fotolink om 360 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipOtXBWbPGuEdElgqJRYjHoGGd-0PhaYjor4Mcdx?source=pwa&authKey=CMqehs27n9Lb1AE

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s