Afscheid van Annet … afscheid van Balie 3 … Toch een gezellige sfeer in het gemeentehuis van Dantumadiel, met veel van die mooie ‘foute’ kersttruien. (7 foto’s)

p1530983Soms loopt een dag geheel anders dan je gepland hebt. De afspraak met de Fontein was gisteren gemaakt. Daarna stond in mijn agenda: Afscheid Annet, als communicatie-medewerkster van de Gemeente Dantumadiel. Tijd voor koffie en iets lekkers. Ik weet bijna zeker dat ik Annet weer ga tegenkomen. Ten eerste is Friesland erg klein. Ten tweede heeft men de kwaliteiten van deze jonge vrouw, op de één of andere manier wel weer ergens nodig. Tot zover loopt het nog tamelijk zoals gepland.

p1530987p1530989

Maar dan kom je mensen tegen … in die bekende ‘foute’ kersttruien! Het idee was geboren: Daar moest een foto van komen! Om twaalf uur werd er gezamenlijk geluncht, door het complete team. Een moment om daarna de groepsfoto te maken. Onder de kerstboom. Eerst een foto van het gehele team, daarna de collega’s met de mooie foute truien. Hierbij speelde ook zeker een beetje de gedachte dat de gemeenten Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland c.a. per 1 januari 2017 ambtelijk fuseren, de zogenaamde DDFK-gemeenten.

p1530999p1540002Vandaar dat het vandaag ook een beetje een dag was, van afscheid nemen en dan wil graag nog even met mekaar of de foto. Collega’s die verhuizen naar een nieuwe werkplek, in een ander gemeentehuis of stadhuis. Daarom kwam ook het verzoek om een foto te maken van … Balie 3. Voor zover ik het begrepen heb, blijven deze collega’s wel werkzaam in Damwâld. Dan komt Maaike, al lachend met het verzoek… Kan Nanne ook een foto maken van mijn collega en mij? Collega blijft ook in Damwâld maar Maaike gaat naar de stad…! Een foto zou de situatie een beetje kunnen verlichten.

p1540017p1540013

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s