Slach om ‘e Toer in Surhúzum, een perfect georganiseerde wandeltocht op het eind van 2016, met maar liefst 1040 enthousiaste deelnemers. (179 foto’s)

p1540673Slach om ‘e Toer … alias de Surhúster Kuiertocht, is zo’n beetje de allerlaatste wandeltocht van dit jaar. Een kuiertocht met heel veel deelnemers, maar liefst 1040 lopers. Bijna iedereen heeft vakantie in deze dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw, óf heeft speciaal vrij genomen voor deze bijzondere Slach om ´e Toer in Surhúzum. Het is immers mekaar nog éénmaal zien, nog éénmaal met mekaar praten, nog éénmaal met je maatjes lopen, mekaar alvast een goede jaarwisseling wensen, om mekaar daarna weer te ontmoeten in 2017, hetzij in Rottevalle of misschien wel in Roden. Helaas hebben Aaf en ikke op de splitsing van de 20 en 30 kilometer afscheid moeten nemen van onze wandelmaatjes Hanny en Ina. Wij hebben de 30 kilometer gelopen en genoten van een prachtige tocht. Perfect georganiseerd en heel goed verzorgd, met veel gezelligheid. Overigens, voor mijn persoon een zeer leerzame dag! Want ik had het nog nooit eerder gezien: Je kleine meid, slechts vier maanden oud, buiten laten slapen in een Lutje Potje! (Zie foto´s)

*** Druk op onderstaande fotolink om 179 foto’s te bekijken. 

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipPHeIrDk-KsIeb4D_iTANQvqDG0QxDB-eKsQ6Oy?source=pwa&authKey=COfTlKiPrfyNLg

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s