Nieuwjaarsduik bij café Moarkswal in Aldtsjerk weer spectaculair en erg koud, met als toetje: Overheerlijke eigengemaakte snert voor iedereen! (45 foto’s)

 

p1550612

Op deze grauwe en grijze Nieuwjaarsdag plonsden de nieuwjaarsduikers het koude water in, bij café Moarkswal in Aldtsjerk. Waren het er vorig jaar nog 30 jongens en meiden…, vanmiddag waren het welgeteld 11 jonge mannen die sprongen. Helaas, schitterden de meiden dit jaar door afwezigheid. Het was koud. Maar nauwelijks tweeënhalve graad boven nul! Dit zou een oorzaak kunnen zijn, wat het aantal deelnemers betreft. De accommodatie voor deze mooie traditie is erg mooi en gezellig. Bovendien plonsen de deelnemers echt diep het water in … geen gesjoemel, met tot je knieën in het water lopen en dan weer zo snel mogelijk terug! Keihard kopje onder. Na de grote plons zoekt men al snel de warmte en gezelligheid op, van deze gastvrije kroeg: Moarkswal. Hier stond voor iedereen, de heerlijke eigengemaakte snert klaar! Zowel voor de deelnemers als voor de bezoekers. Ook voor ons… fotografen! Tot volgend jaar en dan maar hopen op een grotere deelname. Spectaculair blijft het, zowel voor de deelnemers… als voor het publiek!

*** Druk op onderstaande fotolink om 45 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipOo1tSvIokPKAF468-Kd08ATNUc78UT6GRHmiFG?source=pwa&authKey=COTK2Ofu44ii0AE

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s