Brassband Ere Zij God Damwâld geeft samen met Gerrit Breteler een oorstrelend concert in Uitgaanscentrum De Kruisweg. (58 foto’s)

p1550927

Gisteravond heb ik mezelf een schop onder de kont gegeven. Het was bijna zeven uur en ik stond in twijfel: Gaan of niet gaan…! Als de sodemieter heb ik nog snel het scheermes gepakt en een net shirt en colbertjasje aangetrokken. Een avondje uit in ons uitgaanscentrum De Kruisweg. Het werd een avondje genieten van een concert van Brassband Ere Zij God Damwâld, onder leiding van Germ Huizenga. Welkom bij Happy new Brass… luidde het programma, met een gastoptreden van niemand minder dan Gerrit Breteler, samen met Pieter van der Zwaag. Zoals gezegd: Het werd echt genieten van Brassband EZG! De populaire brassband die altijd en overal aanwezig is tijdens bijzondere momenten in Damwâld en zich dan muzikaal laat horen. Het was gisteravond een volle bak, met maar liefst 300 enthousiaste bewonderaars. Naast het goede concert werd het nog ook eens erg gezellig. De welbekende derde helft, werd voortgezet in die mooie oude kroeg van De Kruisweg. Samen met Willem & Christien en Sjoerd & Tietie.

*** Druk op onderstaande fotolink om 58 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipNrB0OtTsi29_iXpFG5C3eCC9ZPJSrDYIiiqLYC?source=pwa&authKey=CKWT08fTjdjxggE

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s