Hoog water te Holwerd, maar niet echt extreem en spectaculair hoog! De koffie met gebak en slagroom smaakten heerlijk, in restaurant Land en Zeezicht, met uitzicht op Ameland. (36 foto’s)

p1560079

Hoog water…, maar niet echt extreem hoog water bij Holwerd. De kwelders waren volgelopen, de veerdam was echter lopend nog heel goed bereikbaar. Dit hebben we dan ook gedaan, mijn nichtje Jantje uit Ternaard en mijn persoon. Of de ontmoeting nou echt toeval was…? Laten we maar zeggen dat een reactie van mij, richting haar broer Nanne op facebook, voldoende was om te veronderstellen dat ze mij zou tegenkomen bij Holwerd. We fotograferen wel vaker samen. Gezellig lopend, kletsend en fotograferend naar het vertrekpunt van de veerboten naar Ameland. De Sier en de Oerd bleven korte tijd veilig op Ameland liggen. Het water stond te hoog. Voor mij had het wel iets spectaculairder mogen zijn… eigenlijk was het een beetje saai! Echter de koffie met iets heel lekkers maakte heel veel goed! Morgenavond zal het water aanmerkelijk hoger komen te staan. Dan is het springtij en helaas is het dan heel erg donker.

 

*** Druk op onderstaande fotolink om 36 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipPEbn7PAcMfDk5Hrj6Caa_oXDE4n3PSTqPoNDPw?authKey=CLDZsPT49vjn1AE

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s