Wesley en Lukas, twee speelmaatjes! Een bloemetje: Better let as net…! Donald Trump de 45ste president van the United States of America. (3 foto’s)

p1570024

Vanmorgen alweer vroeg uit de veren en het eerste is dan kijken wat de weersomstandigheden zijn. Ik zit nog altijd te wachten op een halve meter sneeuw. Het zijn nog steeds winterse omstandigheden en zo hier en daar wordt er geschaatst, echter betrouwbaar is het ook vandaag niet. De ijsbaan in Akkerwoude was vandaag niet open en het lijkt erop dat het deze week bij een uurtje schaatsplezier blijft. Vanmorgen kwamen Erika en Henk langs, met Wesley. De hometrainer halen, die ergens ongebruikt op een slaapkamertje stond. Schoondochter Dienie kwam tevens langs met Lukas. De twee jongens hebben heel gezellig en erg leuk met elkaar gespeeld.

p1570030

Uiteindelijk is Lukas hier tussen de middag gebleven en samen hebben we gezellig een boterham gegeten en niet te vergeten een appel. Heel belangrijk voor mijn kleine grote vriend. Vanmiddag heb ik wat zitten lanterfanten…, even naar de winkel, Lukas thuisbrengen, etc. etc. Bij thuiskomst werd ik nog zeer aangenaam in de bloemetjes gezet. Op het kaartje stond: Better let as net…, met op de achterkant een leuk bedankje! Dit …fotograferende spookje… zegt: Thanks!

p1570037

Het Grote Nieuws kwam vandaag van het Capitool in Washington. De inauguratie van Donald Trump als 45ste president van de Verenigde Staten van Amerika. Een president waarover we de komende tijd veel zullen horen. Wat kijkt die man toch ontzettend boos én gemeen! In elk geval zullen de heren en dames  politici in Europa en met name ook in Nederland wakker geschud zijn…!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s