Prachtig kleurig Bloemstuk geplaatst op graf Willy … Voor mij een behoorlijk emotionele zondagmorgen, de 29ste januari. (8 foto’s)

p1570480p1570482p1570498p1570492

Enne… dan is het weer maandag… een normale dag. Zo voelt het bij mij ook: Een doodgewone maandag! De drie kinderen weer naar school brengen, stofzuigen, naar de winkel, etc. Zondag, de 29ste januari, ligt weer achter mij. Precies een jaar geleden dat Willy heel rustig in mijn handen stierf. Ik was gisteren dan ook op datzelfde tijdstip wakker… zo rond kwart over vier! Blijkbaar beleef je onbewust de gehele film opnieuw. Dit denk ik. Maar oh, wat had ik het gistermorgen moeilijk! Hevig geëmotioneerd was ik. Blijkbaar een ontlading van al die spanningen, die zich opstapelen in je koppie. Zo erg had ik me na het overlijden van Willy niet gevoeld! Precies op het juiste moment komen Alwin en Dienie met de kinderen langs. Het moment kon niet beter gekozen worden. Ik had hen nodig en vond de nodige troost bij hen! Na de koffie en het nodige gepraat, zijn  we samen naar het graf van Willy geweest. Het was koud en het regende enigszins. Zaterdagmiddag heb ik een prachtig bloemstuk op het graf geplaatst, gemaakt bij Jilderda´s Bloemenboetiek in het Winkelcentrum Damwald. Ben zeer enthousiast over dit mooie bloemen-kunstwerk! Lukas heeft een kaarsje geplaatst, gemaakt op de peuterschool. Twee uurtjes later stond ik er opnieuw, nu met Willy haar zus Sjieuwke uit Oosterwolde. Over aandacht heb ik niks te klagen en het doet me allemaal erg goed. De tafel in de kamer is ook gevuld met prachtige bloemen. Met erg mooie kaarten, voorzien van vaak zeer originele teksten…! Dan alle reacties, berichten, telefoontjes en mailtjes… Het was allemaal heftig en ik werd overal emotioneel van. Mijn grote Dank voor alle Steun en Aandacht. Super!

p1570493p1570506p1570513p1570526

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Prachtig kleurig Bloemstuk geplaatst op graf Willy … Voor mij een behoorlijk emotionele zondagmorgen, de 29ste januari. (8 foto’s)

  1. Froukje zegt:

    Wat een prachtig bloemstuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s