Sporthal de Boppeslach Damwoude BOMVOL ATTRACTIES voor de vakantie-vierende kinderen! Een daverend succes en wat een plezier! (188 foto’s)

p1580727

Sportstimulering Dantumadiel organiseert in deze krokus-vakantie voor de kinderen in de gemeente Dantumadiel: Sporthal BOMVOL ATTRACTIES! Vandaag was Sporthal de Boppeslach in Damwoude de eerste locatie, die vanmorgen ongeveer 250 jonge kinderen tot en met groep 4 mocht ontvangen. Niet alleen maar kinderen, ook ouders, pakes en beppes waren in grote getale aanwezig. Allemaal op sokken de sporthal in.  Vanmiddag waren de kinderen van groep 5 tot en met groep 8 aan de beurt. Heel veel attracties en daarom heel veel plezier, heel veel lachen en een heel enkel keertje een heel klein traantje. Maar vooral zo snel mogelijk weer spelen. Dinsdag zijn de kinderen in en rond Zwaagwesteinde aan de beurt, in de Sikkemahal. ’s Morgens vanaf 10.00 uur de kinderen tot en met groep 4 en ’s middags vanaf 13.00 uur de kinderen van groep 5 tot en met 8. De Sikkemahal is dan de Sporthal Bomvol Attracties.

*** Druk op onderstaande fotolink om 188 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipMzwpxZav1QlocLh00641NLOTeYZAvxMIs1LDUZ?source=pwa&authKey=CKLLopjUrvTYFg

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s