KIS Goes Metallic Trendcollection met een haarfijne presentatie in Theater Orpheus Apeldoorn. (84 foto’s)

P1600115P1600280

Vroegtijdig vertrokken we maandagmiddag richting Apeldoorn, om ’s avonds te genieten van de KIS Goes Metallic Trendcollection in het Orpheus Theather. Het regende en er stond een stevige wind. Niet echt een ritje om van de mooie omgeving te kunnen genieten. Echter tijd zat om eerst bij de overbuurman van het theater een hapje Chinees naar binnen te werken. Vervolgens waren we opnieuw tijdig bij Orpheus en reserveerden we al snel twee heerlijke stoelen op de voorste rij! Dit door het simpele feit, er onze jasjes neer te leggen! Daarna werd het wachten op de presentatie van KIS Goes Metallic. Een zeldzaam mooie show, met een fantastisch team aan haarkunstenaars en hun modellen! Een prachtige avond. Voor mij een belevenis om dit mee te mogen maken. Je stapt namelijk echt een speciale wereld binnen. Voor schoondochter Dienie een speciale avond om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen op haar-gebied.

*** Druk op onderstaande fotolink om 84 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipPj7viS6-L4WgWhl80thRe0dFA2Ttszs8BVbWPS?source=pwa&authKey=CPWawtDukaSYNg

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op KIS Goes Metallic Trendcollection met een haarfijne presentatie in Theater Orpheus Apeldoorn. (84 foto’s)

  1. Karolina kaya zegt:

    Super leuk !😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s