Boomplantdag in De Falom door leerlingen De Wel Broeksterwâld … Peuters van Peuterschool De Blokkedoaze Damwâld genieten van de Lente! (75 foto’s)

P1600352P1600376P1600425P1600447

Wauw, wat een machtig mooie Lentedag! Dat is dan weer genieten. De adrenaline klotst weer door mijn lichaam, ondertussen denkend: Rustig blijven Nanne…, vooral rustig blijven. Het werd me vandaag wel een dagje van plannen. Allereerst als de sodemieter stofzuigen. Tussen de kopjes koffie door rappido naar de winkel. Momenteel staat in het Winkelcentrum, vóór de Echte Groenteman Klaas en Maaike van der Meer, een tak van een appelboom volop in bloesem mét daaraan echte appels! Thuis nog een snel bakkie en toen richting De Falom. Leerlingen van basisschool De Wel uit Broeksterwâld assisteerden wethouder Gerben Wiersma met het planten van iepen langs de Haadwei. Dit alles in het kader van de nationale boomplantdag. Wat is De Falom toch ontzettend mooi geworden, na het opnieuw inrichten in verband met de aanleg van De Centrale As! Vanmiddag mocht ik als fotograferende pake mee met de peuters van Peuterschool De Blokkedoaze in Damwâld. Ook om ondertussen Nanne Lukas een beetje in de gaten te houden. Het werd een prachtige natuurbeleving voor de enthousiaste kinderen. Genieten in het park van de bloeiende narcissen, de eendjes en de hertjes. Heerlijk op een grote steen klimmen. Kijken hoe Johannes Haakma de nestkastjes weer in de bomen hangt en daarover ook nog iets weet te vertellen. Reuze interessant allemaal. Als verrassing werd er nog naar eieren gezocht… chocolade-eitjes.

*** Druk op onderstaande fotolink om 75 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipMvLGp9WuUDJvKXDfOWRbpy9dSZeWEhRh3dE80g?source=pwa&authKey=CLv34Lya-J7gOw

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s