Noardewyn Live van Omrop Fryslân, een programma met een keur aan artiesten én met vanmiddag… heel veel bezoekers en gasten. (198 foto’s)

P1000968

Noardewyn Live, misschien wel het meest chaotische live-programma op de radio. Je moet het allemaal maar aandurven en vooral weten te improviseren. Willem de Vries, alias Willem Wâldpiek kan dit. Hij is de man, die in al de chaos en hectiek, een prachtig programma weet neer te zetten. Zo ook weer vandaag. Ik had mijn nichtje Erika uit Twijzelerheide meegenomen. De opening was direct een binnenkomer: Het Freyakoor uit Veenwouden/Veenwoudsterwal en omstreken. De studio was gelijk bomvol. Daarnaast nog veel meer goeie muziek! Maar er was ook speciale aandacht voor het Benefietconcert op vrijdag 12 mei in Doarpshûs De Pipegeal te Broeksterwâld. Dit allemaal voor Rienk Rozema uit De Falom.

Nu dus al een datum om te noteren: Vrijdag 12 mei, Benefietconcert voor Rienk Rozema! Tot slot… alles moet kunnen … kwam er nog een grote groep Plattelandsvrouwen binnen, Arum en wijde omgeving. Zij hebben het laatste half uurtje heerlijk genoten, van het echte studiowerk!

*** Druk op onderstaande fotolink om 198 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipMHismkt1AXLHZiVpHNRH4cj8ar3D8qjeKwcGAw?source=pwa&authKey=CIjC95K71u7sUw

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s