Watersportdorp Kollum is vanmorgen geopend en is klaar om de Watertoerist van harte welkom te heten! ( 108 foto’s)

P1000977-001

Het wachten was vanmorgen in Kollum op gedeputeerde Johannes Kramer en wethouder Jelle Boerema. Zij waren de hoofdrolspelers tijdens de openingshandeling en het uitroepen van Kollum tot Watersportdorp. In een prachtige Shikaraboot kwamen ze stilletjes aangevaren, waarna gedeputeerde Kramer op het eilandje voor Meckama State de opening verrichtte, door op een oude scheepshoorn te blazen. Daarna verzorgde Rondvaart Kollum een leuke vaartocht door de wateren van Kollum. Door de jaren heen heeft Kollum een ware metamorfose ondergaan en nog steeds is men druk in de weer om het voor de vaargasten én de Kollumers, nog aangenamer te maken. Het was vanmorgen erg gezellig met o.a shantykoor de Beurtskippers, maar ook door de kinderbraderie, die rekenen kon op veel potentiële kopers.

*** Druk op onderstaande fotolink om 108 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipNDFREMdxVh-wlppsVynQa9DNflw-bYBOpzoCer?source=pwa&authKey=CKbsq7WMmPGeyAE

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Watersportdorp Kollum is vanmorgen geopend en is klaar om de Watertoerist van harte welkom te heten! ( 108 foto’s)

  1. Hielke Schaap zegt:

    Hartelijk dank Nanne voor deze mooie beelden. Ook 40 jaar na mijn verhuizing naar Hamburg blijft Kollum voor mij nog steeds iets bijzonders, want ik heb daar een beschermende en prachtige jeugd, ook met jouw tezamen en andere vrienden beleefd. Dat kan ons niemand meer afnemen!!! Er is veel veranderd in Kollum en dat is ook goed zo, alhoewel ik veel niet meer terug herken. Maar het is gewoon prachtig geworden. Daarom hoop ik dan ook dat ik het deze zomer nog eens kan aanschwouwen zolang het mijn gezondhed toelaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s