Roodkapje en Roodkapje junior naar Roodkapje De Musical in de Harmonie te Leeuwarden. Het werd een echt Sprookje! (53 foto’s)

P1010251P1010388P1010295

Lukas keek vanmiddag wel heel bedenkelijk toen ik Roodkapje (schoondochter Dienie) en mini Roodkapje (Annegreet) kwam halen …! Ook de terrasjesmensen fronsten hun wenkbrauwen toen ze Roodkapje en Roodkapje zagen lopen….! Op weg naar de Harmonie in Leeuwarden. Zelfs de scheve Oldehove, ging volgens mijn waarneming, ietsje rechter staan…! Dit allemaal op weg naar Roodkapje De Musical, met niemand minder dan Maud Mulder! (Ooit als beste van Idols op de tweede plaats geëindigd.) Een eeuwenoud en betoverende sprookjesmusical over een lief meisje dat koekjes gaat brengen naar haar zieke oma. Een echte familievoorstelling met hilariteit alom, met de vegetarische wolf Gerrit en zijn gemene vrouw Tina. We hadden afgesproken met Aukje (Sneeuwwitje…), Klaas en Anouk… zeg maar: ‘Onze theatervrienden uit Hardegarijp!’ Het werd weer heel gezellig. Het mooie vooraf waren de workshops, waar Anouk en Annegreet zeer actief aan hebben deelgenomen. Zelf ben ik tijdens de voorstelling de stad even ingelopen. Daarna heb ik Dienie en Annegreet weer opgehaald. Echter niet voordat de nodige foto’s waren gemaakt! Een leuke en gezellige middag. Goed ook voor de lachspieren…! Als ik me niet vergis…, staat in het najaar Hans en Grietje op het programma…!

*** Druk op onderstaande fotolink om 53 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipMgrl7gJgejCSYea-DXd3Nc4bDJ-JblyVPa2_DJ?source=pwa&authKey=CO2ByqXNpqmJ_QE

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s