Bevrijdingscolonne Keep Them Roling trekt zaterdag door Noordoost Friesland. Vanmiddag al een voorproefje in Dokkum. (86 foto’s)

P1010850P1010933

Vanmiddag was er een leuke voorproef op de Grote Bevrijdingscolonne van morgen. Dan trekken circa vijftig historische voertuigen van Keep Them Rolling door Noordoost-Fryslân. ’s Morgens rond 09.00 uur worden de ongeveer vijftig voertuigen verwacht op landgoed De Klinze in Aldtsjerk. In deze mooie omgeving kan het één en ander worden bekeken. Om 10.00 uur wordt er door de colonneleider het vertreksein gegeven voor de rondrit door Noordoost-Fryslân. De route loopt o.a door Birdaard, Wanswert, Ferwert, Blija, Holwerd, Ternaard, Oosternijkerk, Niawier naar Metslawier. Vervolgens gaat het naar Ee, Westergeest, Kollumerzwaag, De Westereen en Wâlterswâld (aankomst ongeveer 14.20 uur). De route door Damwâld (aankomst ongeveer 14.30 uur) loopt via de Doniawei en de Haadwei en vervolgens rijdt men naar Dokkum, voor een stop in het centrum. Via de Birdaarderstraatweg rijdt men langs Sibrandahûs richting Birdaard en uiteindelijk keert men rond 16.00 uur terug bij de Klinze in Aldtsjerk. Vanmiddag was er dus de gelegenheid om op de Breedstraat in Dokkum alvast een beetje in de stemming te komen. Alhoewel het wel erg koud was…!

*** Druk op onderstaande foto om 86 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipNpb4UgQZDHToY-tBF-LFZOm8GSuVe72RfPEYAv?source=pwa&authKey=CMKiyfqpuc-xKA

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s