WILDLANDS Adventure Zoo Emmen…: We hebben genoten van een fantastische dag met een heuse safari-tocht en een boottocht op de Rimbula rivier. (103 foto’s)

P1020413-001P1020426

Dank zij een Teamdag van het onderwijzend personeel, de kinderen hadden daarom vandaag vrijaf van school, was dit voor ons een ideale dag om naar de Dierentuin in Emmen te gaan. Voorheen was dit het bekende Noorder Dierenpark, nu geheel vernieuwd en met de toepasselijke naam: WILDLANDS Adventure Zoo. Wij, Dienie, Lukas, Thomas, Annegreet en ikke…, hebben genoten van een prachtige dag. Eerst was het behoorlijk frisjes, maar iets na het middaguur kwam het zonnetje te voorschijn en begon het zeer aangenaam te worden. Een prachtig park en het zal met de tijd…, nog steeds mooier worden. Natuurlijk de welbekende dieren, ook in dit nieuwe Park, met drie thema-zones. Een safari-tochtje met een open bus is een fantastische ervaring. Eveneens een boottochtje over de Rimbula rivier is spannend en mag je eigenlijk ook niet missen! We waren vandaag misschien wel bofkonten: Nergens geen lange wachtrijen, omdat het een doordeweekse dag was. Oh ja…, aapjes kijken…, neem er de tijd voor! Echt af en toe hilarisch…! De paringsdrang is ligt daar wel erg hoog!

*** Druk op onderstaande foto om 103 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipPiKPTlzUIKdfc2EqEU5taJiImocOj3nQKn7YA-?source=pwa&authKey=CKLQmMfvyMKF0AE

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s