Lentekriebels Dokkum met een spetterende modeshow voor jong en oud op de Markt. Met heel veel bekende gezichten! (151 foto’s)

P1040280P1040221

Lentekriebels Dokkum wordt georganiseerd door een aantal zeer enthousiaste ondernemers uit Dokkum, om jong en oud vermaak te bieden. Net als vorig jaar vond het middagprogramma plaats op en rondom de Markt van Dokkum. Het programma bestond uit diverse activiteiten voor het hele gezin. Voor de kinderen waren de activiteiten gratis. Gratis was ook de Zon. Hoe mooi en gezellig kan het dan allemaal worden. Een speciale Modeshow was vanmiddag toch wel de grote publiekstrekker. Vele bekende Dokkumer gezichten liepen op de catwalk. Ook veel jonge deelname. Allemaal ook erg vrolijk en enthousiast. Eye-catcher was toch wel het College van B & W van de gemeente Dongeradiel! Gezamenlijk liepen ze vanmiddag deze bijzondere Modeshow, vergezeld door de charmante Kinderburgemeester.

*** Druk op onderstaande foto om 151 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipOqiaoQDdHKkDUD1ZQCdPUaKu-9nLIQDgFE33bc?source=pwa&authKey=CNOet7O-wKOpbw

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s