Friese Elfsteden Wandeltocht dag 4 van Franeker naar Dokkum: Wauw… wat een fantastische wandeldag, door een mooi stuk Friesland! (170 foto’s)

P1050101

Vanmorgen in de mist meegereden met Dick en Dukke uit Damwoude naar Gytsjerk. Vervolgens met Tietie en Sietse, uit Gytsjerk, de weg vervolgd naar Franeker. Naar de start van de vierde etappe van de 71ste Friese Elfsteden Wandeltocht. Een gouden dagje om in te lijsten! Wederom een schitterende route, door een fantastisch stukje Friesland. Wat is het dan mooi, om daar samen met je wandelmaten, van te kunnen genieten. Hoofdzakelijk vandaag weer gelopen met Sikke, Pietsje, Paulien, Jan, Hans en Heika. Natuurlijk ook nog met vele andere wandelvrienden en vriendinnen. Want je loopt nooit alleen. Ook deze vierde dag weer in een lekker tempo gelopen en om 14.33 uur kwamen we over de finish op de Zijl in Dokkum. Voor de meeschrijvers het volgende. Het was erg warm, maar een briesje zorgde voor enige verkoeling. Ik was om 14.33 uur binnen. Ruim 45 minuten als vorig jaar…, waarmee ik wil zeggen dat het allemaal erg soepel en makkelijk gaat.

*** Druk op onderstaande foto om 146 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipN-5YkGiV7x0Ob85haOHX7KykMtZcgeRNxNEgrQ?source=pwa&authKey=COrzzons08LCwQE

P1050042

!!! Morgen lopen we van Dokkum naar Leeuwarden, slechts 28 kilometer! Via een gewijzigde route! We lopen niet meer door Damwoude! We gaan via de Birdaarderstraatweg naar Rinsumageest!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s